|
||
| aldım, verdim, ben seni yendim kaçtın, sattın, beş paraya sattın konserlerde söylenmesi o kadar çok hoşuma gidiyor ki mor ve ötesi hemen hemen dünya yalan söylüyor albümünden sonra çıkmış olduğu bütün konserlerde çaldıkları şarkı muhteşem oluyor özellikle karşılıklı seyircilerle düet harika.. |
||
|
||
çocuk korosu çoookk şeker!!!!!!!!!!! bencede bende o bölümü çok seviyorum aldım verdim ben seni yendim kaçtın sattın 5 paraya sattım ![]()
|
||
|
||
| serseri mor ve ötesinin en büyük basarılarından birisidri olağan üstü bir şarkı mor ve ötesinin tebrik ediyorum | ||
|
||
çocuk korosu çoookk şeker!!!!!!!!!!! bencede bende o bölümü çok seviyorum aldım verdim ben seni yendim kaçtın sattın 5 paraya sattım ![]() ![]()
|
||
|
||
| çok içten bir şarkı =) | ||
|
||
| Aldım,verdim ben seni yendim.... | ||
|
||
| ah devrimim benim nedir senden çektiğim bu cümle şarkıda en sevdiğim yer |
||
|
||
| aldım, verdim, ben seni yendim kaçtın, sattın, beş paraya sattın sabahtan beri dilime dolandı durdu..hele konserler'de farklı bir eğlenceli oluyor harun abi ile düet yapmaktan.. |
||
|
||
| mükemmel ve ötesi =) bir sarkinin sözleri ancak bu kadar güzel olabilir. "ah devrimim benim, nedir senden cektigim. sen gelmedin ama ben degistim" bayiliyorum buraya =) cocuklar gercekten harika..iyi düsünmüsler. digerlerinden farkli ve cok cok güzel bir calisma. |
||
|
||
| Harika şarkı. Çocuk korosu süper! | ||
|
||
Servisde bağıra bağıra söyLediğimiz diğer bir mor ve ötesi şarkısı derin sözleri var süper!
|
||
|
||
| ben en çok çocuk korosunun olduğu bölümü seviyorum..hem ordaki sözler güzel hem müzik.. (şarkının tamamı da öyle tabii) |
||
|
||
ya bu sarkı cok gzel sabah alarmımın sesi ayrıca
|
||
|
||
ya bu sarkı cok gzel sabah alarmımın sesi ayrıca aa iyi fikir ![]()
|
||
|
||
cocuk korosundan onceki gitar sesi mükemmel
|
||