|
||
bir fikret kızılok harikası... mor ve ötesinin müthiş yorumuyla buluştu... ortaya bu kadar güzel bir şarkı ve harika bir klip çıktı... klip ve şarkının yorumunu yazalım bakalım ![]() sevda çiçeği sessiz sedasız açardın gecelerde kimse bilemez, göremez kuytularda sonsuz ve dipsiz sevdalarda, duygularda sakin, kimsesiz ve sahipsiz uykularımda şimdi artık seni koklar yalnızlığım seni arar seni sorar sevda çiçeğim. sözler az ama anlatılan çok!!! |
||
|
||
'Sevda çiçeği', Dünya Yalan Söylüyor'un en farklı şarkısıdır bence. Hem konu olarak hem de sözlerin sahibi bakımından farklı buluyorum. Çok sevdiğim bir şarkı olmasına rağmen, DYS'de en az sevdiğim parça. Şarkının müziği çok güzel. Albümde sadece bu şarkı biraz sıkıcı geldi bana. Bu parçanın müziği başka sözlerle desteklense çok daha değişik olurdu heralde.
|
||
|
||
| kesinlikle müthiş bir cover!ellerine ve ağızlarına sağlık. ayrıca klibi de çok güzel.ışıl ışıl.en sevdiğim mvö kliplerinden biri.geçen gün izlerken annem de yanımdaydı,halime gülmeden edemedi,çok büyük bir hayranlıkla izliyormuşum.
|
||
|
||
fikret kızılok'un süper bestesi.mvösi de çok güzel yorumlamış, klip de güzel
|
||
|
||
kesinlikle müthiş bir cover!ellerine ve ağızlarına sağlık. ayrıca klibi de çok güzel.ışıl ışıl.en sevdiğim mvö kliplerinden biri.geçen gün izlerken annem de yanımdaydı,halime gülmeden edemedi,çok büyük bir hayranlıkla izliyormuşum. ![]() hayranlıkla izlememek mümkün mü? ben de aynı durumda sayılırım, ne zaman bir mvö klibi çıksa ekrana kilitleniyorum ![]() fikret kızılok'un süper bestesi.mvösi de çok güzel yorumlamış, klip de güzel ![]() fikret kızılok sanki mor ve ötesi için yazmış bu şarkıyı mvö, sevda çiçeği ve klip birbirine çok uyuyor
|
||
|
||
| babmın en sevdiği şarkı ( mor ve ötesinin söylediği) eski bir şarkı olduğu için biliyor ve seviyor |
||
|
||
klibi çook güzel.hele kerem abinin zıplamaları süperrr yaa!!!!
|
||
|
||
| mvöden dinlerken daha çok zevk aldığım şarkı çok güsel yorumlamışlar | ||
|
||
Seni arar seni sorar.... ![]() Sevdiğim şarkılar arasında yer alan bir şarkıdır sevda çiçeği..
|
||
|
||
Kerem Özyeğenin isteğiyle coverlanmış Fikret Kızılok şarkısı...Bu grup cover yamasınıda biliyo yaa ![]() |
||
|
||
Kerem Özyeğenin isteğiyle coverlanmış Fikret Kızılok şarkısı...Bu grup cover yamasınıda biliyo yaa ![]() kerem özyeğen'in isteği ile coverlandığını bilmiyordum öğrendiğim iyi oldu, sağol
|
||
|
||
| ya bi ricam olcak bana sevda çiçeğinin klibini atabilrseniz ya da bi şekilde bana ulaştırabilirseniz çok sevinirim, hatta bu anketi yapan atsın, muhtemelen vardır onda klip ok;) şimdiden teşekkürler. |
||
|
||
ya bi ricam olcak bana sevda çiçeğinin klibini atabilrseniz ya da bi şekilde bana ulaştırabilirseniz çok sevinirim, hatta bu anketi yapan atsın, muhtemelen vardır onda klip ok;) şimdiden teşekkürler. bu konuyu açan benim ama üzgünüm bende de yok klip. ancak youtube de aratırsan kesinlikle bulabilirsin.
|
||
|
||
mvöden dinlerken daha çok zevk aldığım şarkı çok güsel yorumlamışlar sana aynen katılıyorum bu şarkı çok çılgınca tam mor ve ötesinin seslerine göre.En çok kerem kabadayı nın bateri çaldıgı yerler daha güzel.birde burak güven'in zıpladıgı o bölümler muhteşem |
||
|
||
| bu şarkı manyakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!! | ||