|
||
mvöden dinlerken daha çok zevk aldığım şarkı çok güsel yorumlamışlar sana aynen katılıyorum bu şarkı çok çılgınca tam mor ve ötesinin seslerine göre.En çok kerem kabadayı nın bateri çaldıgı yerler daha güzel.birde burak güven'in zıpladıgı o bölümler muhteşem kelimesi kelimesine katılıyorum.... |
||
|
||
| bu şarkıyı her dinleyişimde daha çok seviyorum.. | ||
|
||
| mor ve ötesinden bugüne kadar dinlediğim en iyi coverlardan çokiyi yapmışlar | ||
|
||
fikret kızılok'un muhteşem bestesi, mor ve ötesi'nin süper ötesi coverı... bu şarkı mor ve ötesi'ne mvö şarkıları kadar çok yakışıyor. hatta bu şarkı mor ve ötesi ile kendini bulmuş klibi de çok güzel...
|
||
|
||
Kerem Özyeğenin isteğiyle coverlanmış Fikret Kızılok şarkısı...Bu grup cover yamasınıda biliyo yaa Bu bilgi kesin mi?![]() Sizce şarkı da sevda çiçeği bir şeyi temsil ediyor mu?Ediyor ise neyi? |
||
|
||
| kesin kesin Harun dedi Kerem getirdi şarkının orjinalini hiç dinlemeden çaldık Kerem iyi olabilir demiş yapmışlar sonra orjinali dinleyince şaşırmışlar.Arada baya fark varda. | ||
|
||
| Nerde dedi kie? Sevda çiçeği ne sence? | ||
|
||
| ya bu cover ile ilgili soru sorulunca söylüyorlar zaten şarkı arıyorlarmış o sırada kerem olsun diye de getirmemiş çalalım bi falan denmiş çalmışlar bakmışlar güzel olmuş hadi bu olsun denmiş kerem bulmuş olmuş yani(: bu şarkı siyasiymiş sanırım fikret kızılok ile ilgili bir belgesel vardı dream tv de orada (sanırım)bi kavga sonucu doğmuş bir şarkıymış ve fikret kızılok kimseye izin vermezmiş şarkıyı yorumlasın diye morlara izin vermişler(: | ||
|
||
| çok güzel..... seni arar seni sorar sevdaaaa çiçeğiiiiii yorum yapmaya gerek varmıki |
||
|
||
| fikret kızılok un yazdığı süper bir parça herkesin dinlemesini şiddetle tavsiye ederim | ||
|
||
| evet süper bir şarkıı klip özellikle mükemmel.. | ||
|
||
| introsuna bitiyorum | ||
|
||
| mvö nün en iyi cover ı | ||
|
||
| klibinde ne de güzel zıplardı kerözüm... seni aradım sevda çiçeğim seni sordum morlarım.. | ||
|
||
| çok güzel şarkı....!!!! | ||