|
||
| mvö dinlemeyen arkadaşlarım bile bu şarkıyı seviyorlar. benim zaten sevdiğim bir şarkı |
||
|
||
| introsu çok güzel sevda çiçeğinin. çalması ve dinlemesi de çok büyük keyif veriyor insana. | ||
|
||
mor ve ötesi'nin en sevdiğim şarkısı
|
||
|
||
Klibini nedense sevemedim ama şarkıyı hep dinlerimmm
|
||
|
||
| seni arar seni soraaar sevdaaaaaa-aaaa cicegiiii diiiuu diiiiiu, süper sarki, cok güzel yorumlanmis bir cover | ||
|
||
introsu çok güzel sevda çiçeğinin. çalması ve dinlemesi de çok büyük keyif veriyor insana. o intro zaten KEREM in şaheseri nasıl güzel olmaz
|
||
|
||
mvö dinlemeyen arkadaşlarım bile bu şarkıyı seviyorlar. evet mor ve ötesi'ni dinlemeyen bir çok insan bu şarkıyı çok seviyor.sevilmez mi zaten ya harika bir cover.akustiğini de muhteşem çalıyorlar. benim zaten sevdiğim bir şarkı
|
||
|
||
| akustigine bittigim kendimden geçtigim olaganüstü bir şarkı sevda çiçegi sessiz sedasız açardım gecelerde. | ||
|
||
bu şarkı güzel bi fikret kızılok şarkısı ve güçlü bi mor ve ötesi yorumu severek dinliyorum
|
||
|
||
| klibi çok farklı olan bi şarkı.. bana değişik,eski bir okadarda güzel şeyleri hatırlatıyor!.. en iyi coverlerı bence ![]() benim için özel bir şarkı hatta albümde en sevdiğim parça
|
||
|
||
klibi çok farklı olan bi şarkı.. bana değişik,eski bir okadarda güzel şeyleri hatırlatıyor!.. bende klibini çok sevdim çok güzel bi şarkı en güzel mor ve ötesi parçalarından
en iyi coverlerı bence ![]() benim için özel bir şarkı hatta albümde en sevdiğim parça ![]() |
||
|
||
| herkes bu besteyi (söz ve müzik) Fikret Kızılok'la tanıdı ama mor ve ötesi araştırmış kökleri daha da eskilere dayanıyormuş. (şeffaf oda programında Harun abi söylemişti) sevda çiçeği morların klibinde günebakan çiçeği (mükemmel) |
||
|
||
| saatlerdir tekrar tekrar akustiğini dinlediğim muhteşem cover.. | ||
|
||
| introsu,klibi,akustiği,canlısı herşeyiyle mükemmel bir şarkı... | ||
|
||
önceleri pek sevmediğim ama sonraları sevdiğim şarkılardan biri
|
||