|
||
inanmıyorum ya benim en sevdiğim mvö şarkısının konusu açılmamış (ya da ben görmedim ) benim açmam çok iyi oldu bu şarkı benim herşeyim, bir parçam ya... çok seviyorum bu şarkıyı tarif edemem.. kötü diyenin çıkacağını da sanmıyorum ![]() BİR DERDİM VAR bir derdim var artık tutamam içimde gitsem nereye kadar kalsam neye yarar hiç anlatamadım, hiç anlamadılar herkes neden düşman unuttuk hepsini, nuhun nefesini gelme yanıma sen başkasın ben başka bak bu son perde oyun yok bundan sonra ışık yok hiçbir şey yok bir derdim var artık tutamam içimde. |
||
|
||
| bir derdim var bir derdim var artık tutamam içimde gitsem nereye kadar kalsam neye yarar hiç anlatamadım, hiç anlamadılar herkes neden düşman unuttuk hepsini, nuhun nefesini gelme yanıma sen başkasın ben başka bak bu son perde oyun yok bundan sonra ışık yok hiçbir şey yok bir derdim var artık tutamam içimde. şu sözlerin güzelliğine bakın ya benim de bir derdim var bu parça benden çok şey götürüyor
|
||
|
||
aaaa yeni mi açılmış bu şarkı süper bir parça bu ya kerem abi gitarını yine döktürüyor,sözlerine ise diyecek söz bulamıyorum. en sevdiğim mvö şarkısı olduğu bile söylenebilir
|
||
|
||
benim en sevdiğim mvö şarkısı.. ya aslında bu konu var mı yok mu emin değilim açılmışsa biri uyarsın beni lütfen
|
||
|
||
tenefüste dinleyip derse geçince kendimi tutamayıp ağladığım şarkı ...hayatımın şarkısı....anlatamayacağım derecede çok seviyorum...klibide şarkıyıda....
|
||
|
||
aynısı benim içinde geçerli.. hayatımın şarkısı ya bu şarkıyı dinleyememektense ölürüm daha iyi klibide çok iyi evet
|
||
|
||
bence herkesin kendinden bişeyler bulacağı bi şarkı.yani öyle sıradan,soğuk,insanlardan uzak bi şarkı değil bu.tam tersine her insanı anlatan bi şarkı.klip de harika,söz zaten tek kelimeyle muhteşem.daha ne diyebilirimki.insanlar zaten bu şarkıya bayılıyolar.ben de onlardan biriyim işte
|
||
|
||
Evet. Bu şarkı cidden mor ve ötesinin dönüm noktalarından biri. İşin ilginç yanı şarkı Hızlı söylendiğinde coşturuyor, akustik versiyonunda olduğu gibi yavaş çalındığında çok fena vuruyor. aklıma Melih Kibar'ın Hababam Sınıf'ının müziğini getirdi. O da öyle hızlı çalındığında neşeli yavaş çalındığında ağlamaklı
|
||
|
||
Evet. Bu şarkı cidden mor ve ötesinin dönüm noktalarından biri. İşin ilginç yanı şarkı Hızlı söylendiğinde coşturuyor, akustik versiyonunda olduğu gibi yavaş çalındığında çok fena vuruyor. aklıma Melih Kibar'ın Hababam Sınıf'ının müziğini getirdi. O da öyle hızlı çalındığında neşeli yavaş çalındığında ağlamaklı ![]() bak buna sonuna kadar katılıyorum şarkı her haliyle güzel... benim en sevdiğim parçam olmasında ve beni hiç bıktırmamasında bunun da etkisi büyük
|
||
|
||
| hiç sevmiyorum demek biraz zor ama hoşuma da gitmiyor istekli dinlemiyorum yani.. | ||
|
||
hiç sevmiyorum demek biraz zor ama hoşuma da gitmiyor istekli dinlemiyorum yani.. bir derdim var'ı mı?? inanamıyorum hayatımın şarkısını sevmeyenler de varmış demek vay be bu bir hakaret olarak anlaşılmasın yanlızca ben de çok büyük bir yere sahip olan bu şarkının beğenilmemesi garibime gitti
|
||
|
||
| evet var. belki çok fazla seven olduğu için sevmiyorumdur ama hoş bir şarkı değil...(bence) | ||
|
||
evet var. belki çok fazla seven olduğu için sevmiyorumdur ama hoş bir şarkı değil...(bence) fikrine saygı duyuyorum tabi ki zevkler tartışılmaz sonuçta değil mi
|
||
|
||
| mustafa hakkında her şey'de dinleyip,mırıldanmaya başladığım şarkıdır.ama bir ara o kadar çok çalıyordu ki baymıştı,inanılmaz sıkılıyordum bu şarkıdan.ama şu anda 40 kere üst üste dinlesem 41.yi de sıkılmadan dinlerim. ya aslında bu olay mvö'nün çoğu şarkısında geçerli benim için.başlarda çok çalıyorlar,ya da ben sevmiyorum,beğenmiyorum ama sonra sakin kafayla adam gibi dinleyince ya neden böyle düşünmüşüm bunun hakkında diyorum.yani gerçketen mvö şarkılarının sindirimi zor.zamanla yerleşiyor,yerine oturuyor. uzun lafın kısası bir derdim var gerçekten müthiş bir şarkı... |
||
|
||
Evet ya o durum çok gıcık bir durum. Sevdiğini bir şarkıyı seninle birlikte herkes sevince resmen şarkıya tecavüz edilircesine her yerde çalınıyor. sen de kısa süreli bir bıkma yaşıyorsun. Ama önemli olan o şarkının o aşamadan sonrasına geçebilmesi... Şarkı bıktırdığı ile kalabilirdi, ama kendini dinlettirmeye devam etti. |
||