|
||
| içimizdeki karankığı koşulsuz haykıran her insani en iyi şekilde anlatan günde en az 4-5 defa dinlediğim hastası olduğum şarkı eskimeyecek mor ve ötesi klasiklerinden biri | ||
|
||
inanmıyorum yaa hayatımda dinlediğim en etkileyici, beni en çok ağlatan, en çok düşündüren bu şarkıya nasıl yorum yazmamışım diyecek söz bulamıyorum... hayatım 2ye ayrılıyor kısacası..; "bir derdim var" ı dinledikten öncesi ve "bir derdim var" ı dinledikten sonrası.. aynen bu benim içinde geçerli..apayrı bir yeri vardır bende bu şarkının.. |
||
|
||
| Sarki ilk ciktiginda hemen dikkatimi cekmisti zaten, sözleri filan.. neyse benim o aralar gercekten, cok büyük bir derdim vardi, bir derdim var, bir derdim var 'i diniliye dinliye. icimde tutamadim derdimi ve ilk olarak anneme anlatmistim derdimi.. ondan sonrasi nasil gelisti anlamadim zaten.. bu sarkiya cok sey borcluyum.. yeri cok ayridir ben de . | ||
|
||
| çok karışık gibi görünen bilinmeyen,ancak bu kadar sade sözlere anlatılabilirdi en boğucu ama bir o kadar da hit olan şarkısı benim için ![]() olmazsa olmazı diyebilirm |
||
|
||
akustik hali de süper ötesi olan şarkı. hrant dink'i anma gecesinde harun abi'nin içten,yırta yırta söyleyerek beni dağıttığı şarkı. her şekilde güzel olan şarkı. http://www.youtube.com/watch?v=T9p8lok8PuY o kadar icten soylemis ki.. her dinledigimde aglamamak icin zor tutuyorum kendimi.. bunu bende farkettim.harun hiç söylemediği kadar içten ve güzel söylemiş |
||
|
||
| Abi bu benim hayatımın şarkısı ne diyorsunuz siz müthiş harika süper dört dörtlük diyecek kelime bulamıyorum.En güzel Mor ve Ötesi şarkısı (Gerçi diyer şarkılarda müthiş onlara haksızlık olmasın) yemin ederim dinledikçe ağlıyasım geliyor bu şarkıyı beğenmiyeni ben naparım biliyor musunuz? | ||
|
||
| bu şarkı son yüzyılın en güzel şarkısı.yok böyle bir beste söz şarkı harika ya. | ||
|
||
hakikaten çok begendigim bir şarkı inanılmaz ötesi bir şarkı ve morlara teşekkürler böyle bir beste yaptıkları için.
|
||
|
||
bu aralar çok dertliyim yaa sınıfça söylüyoruz bu parçayı
|
||
|
||
bu şarkı cok güzel bence
|
||