|
||
bu şarkı mor ve ötesinin kalbi bu şarkı olmadan mvo ölüdür |
||
|
||
| ben bu şarkı sayesinde hep acılarımdan kurtuldum bu şarkı bbenim abimdir çok samimi söylüyorum hiçbir yalan yok bu şarkı olmasa ben intihar ediyodum bu şarkı beni rahatlatıyo | ||
|
||
| tek kelimeyle süper bir şarkı :)benim mor ve ötesine hayaran olmamı sağlayan şarkı sonra da cambaz... | ||
|
||
yaa evet gerçekten çok iyi bi şarkı ama çok sıktı artık sanki..
|
||
|
||
| müziği de çok güzel bu şarkının yaa..gerçi hepsi güzel ama bunu ayrı bir keyifle dinliyorum müzik başladığı andan itibaren ve çıktığı günden beri bu şarkıyı dinlemekten hiçbir zaman bıkmadım bıkmıycam da | ||
|
||
| en kötü zamanlarımda bana arkadaş olan şarkı..Hiç bir zaman dinlemekten bıkmadım sonsuz şarkım | ||
|
||
| bu olaganüstü bir sarki! bayiliyorum bu sarkiya.. gitsem nereye kadar, kalsam neye yarar hic anlatamadim hic anlamadilar dinlemekten bikip usanmayacagim mor ve ötesi sarkilarindan. |
||
|
||
| herkesler tarfından bilinen mor ve ötesinin en tanındık şarkılarından bir tanesi. | ||
|
||
suan dınlerken canımı yakan herseye tercuman olan sarkı ![]() hıç anlatamadım hıç anlamadılar. |
||
|
||
klibinde harun'un kaburga kemiklerini saymak mümkün .çok zayıf ya (hâlâ öyle)
|
||
|
||
| efsaneee | ||
|
||
Tam şarkı yani. Klipte on numaraydı . Bir koltukta 4 kişi birden ... He pardon Kerem abi koltukta değildi ya o koltuğun kolunda ayakları sallanır bir şekilde oturuyordu.. . Ama çok güzel bir klipti ya. Çok iyi, sağlam bir şarkı..
|
||
|
||
| bugün sabaha kadar defalarca dinleyeceğim şarkı.. | ||
|
||
| içimdeki derdi haykırdığım en güzel şarkı..(: | ||
|
||
ilk başlarda söylerken hiç melodiyi tutturamazdım
|