|
||
aynı şey bana cambaz da olmuştu... ilk dinlediğimde büyülendiğim şarkı bir anda çok sıkmıştı beni... ama şimdi uzun bir aradan sonra dinleyince çok iyi geliyor ve hep dinlerim artık rahatça...
|
||
|
||
| Türkiye'nin gelmiş geçmiş en güzel şarkılarından bir tanesi. Abartılacak derecede severim ve hala sıkılmadan dinlerim bu 'şarkı'yı... Mor ve Ötesi birçok duyguyu, düşünceyi, tepkiyi hiç tereddüt etmeden, tüm derinliğiyle ortaya koyabiliyor. Bir Derdim Var'ı dinlerken her seferinde 'böyle bir şarkı nasıl yazılabilir!' demeden edemiyor insan. Oysaki birçok kişi böyle bir şarkıyı yazabilecek ruh durumuna sahiptir. Ama ortaya çıkarmak da yetenek ister! Mor ve Ötesi bu konuda sınırın ötesine de geçmeyi çok iyi başarıyor. |
||
|
||
bunalım hallerimde dinlediğim en manyak şarkı tek geçerim
|
||
|
||
| 'Bir Derdim Var'' MTV'de! Grubun MTV Türkiye'nin açılış konserinde çaldığı iki şarkıdan biri olan ''Bir Derdim Var''ın canlı kaydı 22 Kasım Çarşamba akşamı saat 21.00-22.00 arası MTV'de yayınlanacak olan programda seyredilebilir. morveotesi.com... dan alıntıdır |
||
|
||
bu haberi görünce çok sevinmiştim. en sevdiğim mvö şarkılarından birinin, gitmeyi çok istediğim ama gidemediğim konser canlı performansını izleyeceğim. yaşasın umarım görüntüleri kaydeden birileri olur
|
||
|
||
| konuyla ilgisiz sayılabilecek mesajlar silinmiştir.lütfen mor ve ötesini bilmiyormuş gibi böyle saçma şeyler yazmayın.buraya sadece bir derdim var şarkısı ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz! "bir derdim var" mustafa hakkında herşey filmi için yazılmıştır... | ||
|
||
'Bir Derdim Var'' MTV'de! Grubun MTV Türkiye'nin açılış konserinde çaldığı iki şarkıdan biri olan ''Bir Derdim Var''ın canlı kaydı 22 Kasım Çarşamba akşamı saat 21.00-22.00 arası MTV'de yayınlanacak olan programda seyredilebilir. morveotesi.com... dan alıntıdır dün akşam seyrettim bir derdim var'ın canlı performansını.hatta sadece mor ve ötesini değil hepsini izledim. herkesi çok beğendim.oradaymış gibi hissettim.en sevdiğim şarkılardan birinin canlı performansını bir kez daha görmek çok hoştu.
|
||
|
||
gerçekten de güzel bir performans olmuş şarkı için grubun imajınıda (takım elbise) bir an dys ye dönmemi sağladı öbür şarkıyıda versinler bari (bkz doyumsuz dinleyici)
|
||
|
||
| cumartesi saat 17:30 da tekrarı var diye duydum mtv de emin değilim ama yine de haber vereyim | ||
|
||
haber verdiğin için sağol ama tekrarını vereceklerine, şarkıcıların ya da grupların söylediği öbür şarkıları verseler ne güzel olur. ![]() takım elbiseyi görünce ben de bir an farklı hissettim.özlemişim o hallerini
|
||
|
||
| geçen gün seyrettiğim mtv de pussycat dolls un bilmemne şarkının klibindeki tanıtım yazısında pussycat dolls / bir derdim var yazıyordu.... bir saat kendime gelemdim evet bir derdimiz var onu yazandan allah razı olsun beni epey güldürdü | ||
|
||
tekrar tekrar dinlesemde, hiç bir zaman bıkmayacağım bir diğer mvö şarkısı. bu şark beni garip bir biçimde kendisine bağlıyor,hem müziği hem de çok anlamlı sözleriyle
|
||
|
||
geçen gün seyrettiğim mtv de pussycat dolls un bilmemne şarkının klibindeki tanıtım yazısında pussycat dolls / bir derdim var yazıyordu.... bir saat kendime gelemdim evet bir derdimiz var onu yazandan allah razı olsun beni epey güldürdü belki de yanlışlıkla yapılmıştır.kasıtlı böyle bir şey yapılacağını sanmıyorum.bir derdim var ve pussycat dolls ne alaka!
|
||
|
||
yanlış yaptıkları belli de bu kadar olmaz ama
|
||
|
||
| uyuşturucu bağımlılığı üzerine yazılmış bir şarkı klip de bir o kadar etkileyici..... | ||