|
||
| akustik haline bayılıyorum bu şarkının | ||
|
||
| BU ŞARKIYI HER ŞEKİLDE MÜKEMMEL SÖYLÜYOR HARUN TEKİN AKUSTİĞİ MÜKEMMEL VE ÖTESİ CANIM ÇOK TATLI SÖYLÜYOR YAA BAYILIYORUM ONA ÇOOOK ŞEKER DİYECEK SÖZ YOK YANİ - KELİMELER TÜKENDİ... |
||
|
||
| Türk Rock tarihinde çığır açan mükemmel ötesi Mor ve Ötesi şarkısı.Ayrıca klibinde de Kerem Kabadayı'nın bacak bacak üstüne atıp oturuşuna da hasta oldum desem yeridir. | ||
|
||
| bizim sınıfça şarkımızdır hep birlikte defalarca neredeyse hergün söyleriz özellikle ben ölüyorum bu şarkıya
|
||
|
||
| bu şarkının özellikle başlangıç müziğine bayılıyorum. Hiç sıkılmadan o kısmını defalarca dinleyebilirim. |
||
|
||
| bu sarkının akustik haline bayılıyorum!!! | ||
|
||
şimdi bir derdim varı dinliyorum. çok güzel klibide zaten. harun abi de çok güzel çıkmış klipte.
|
||
|
||
bence süper bir şarkı..dinle dinle bıkmam.
|
||
|
||
| ooo, bu en sevimli şarkılardan biri ^____^ |
||
|
||
| süper bu şarkı çook güzel bağıra bağıra söylüyorum | ||
|
||
| Mor ve ötesi anlatılıcak şeyleri çok iyi anlatıyor şarkılarıyla.. Bir film bir şarkıda bu kadar mı güzel anlatılır. Bir insanı bu kadar mı iyi tarif eder. Gerçekten çok tebrik ediyorum herşeyde sizi... | ||
|
||
| Ben nedense bu şarkıyı sevmiyorum.Konserlerde çaldıkları zaman söylemiyorum.Doğru bazı şeyleri çok güzel anlatmış.Sanki derdi olan herkesin sözcüsü olmuş gibi ama morveötesi'nin en iyi şarkılarından değil bence. | ||
|
||
çok süper bi şarkı...
|
||
|
||
en sewdiğim sarkılarından biri ![]() |
||
|
||
bence en iyi şarkılrından biri