|
||
dertli zamanlar için ideal. klibinin sonu hep ilginç gelmiştir bana en sevdiğim şarkılarından biridir "bir derdim var"(Not: Bu şarkı benim için özeldir, çünkü ilk gitar konser parçamdı )
|
||
|
||
hayatımın şarkısı yaa... daha böle muhteşem bi şarkı duymadım ve duymicam sanırım
|
||
|
||
| bu parçayı çok seviyorum ya.. zaten mor ve ötesini tanıdığım parça da buydu .. o zaman 5. sınıftaydım arkadaşlarım okulda hep söylerlerdi bu şarkıyı ama baştan hiç sevmemiştim.. sonra 23 nisanda bu sarkıyı soyledik gitar filan da vardı çok güzeldi.. o günden sonra giderek gruba ısınmaya başladım sonra da cambaz ı dinledim bu iki şarkı beni bağladı zaten... o gün bu gündür mor ve ötesi benim vazgeçilmezim oldu... | ||
|
||
| hayatımın şarkısı...bu şarkı beni benden alır.Sürekli dinlerim.Klip falan gozümün onünden gecer,mahvolurum.Yok işte boyle parcalar yapabilen bir gurup daha yok... | ||
|
||
| bence bu rock klasiği olcak bir şarkı .... | ||
|
||
ben zaten mvö ni bu şarkıyla dinlemeye başladığım için şarkıya bitiyorum bu şarkıdaki sözler hangi şarkıda var ki?müziği zaten bi harika
|
||
|
||
Şarkıdan çok sözler bu kadar anlamlı olamaz ya bütün sözler hayatın acı gerçeklerini dünyada acımasız eşitsizliği ve yaşamın kirli çamaşırlarını ortaya çıkarıyor insan düşünüyor bu şarkıda dünya nereye gidiyo diye süperrr
|
||
|
||
| bu şarkının bendeki yerini hiçbir kelimeyle anlatamam Şimdiye kadar ne kadar dinlediğimi ben de bilemem |
||
|
||
en sağlam depresyon şarkısı kanımca
|
||
|
||
müthiş bir şarkı sinirlerim bozulunca dinlediğim ilk şarkı
|
||
|
||
az önce dinledim bir derdim varı. artık onu bağırmadan söylemem imkansız zaten bağırdım bütün izmir duymuştur İnş.. süper ve ötesi bir şarkı..
|
||
|
||
az önce dinledim bir derdim varı. artık onu bağırmadan söylemem imkansız zaten bağırdım bütün izmir duymuştur İnş.. süper ve ötesi bir şarkı.. ![]() ben birinin bağırdığını duydum o sen miydin yoksa
|
||
|
||
az önce dinledim bir derdim varı. artık onu bağırmadan söylemem imkansız zaten bağırdım bütün izmir duymuştur İnş.. süper ve ötesi bir şarkı.. ![]() ben birinin bağırdığını duydum o sen miydin yoksa ![]()
|
||
|
||
| bir derdim var artık tutamam içimde kimse beni anlamıyor derdim vaaaaaaaar | ||
|
||
| Kimsenin beni anlamadığı anlarda(ki bu herzaman olur)imdadıma yetişen nadide parca.Kendimi buluyorum bu şarkıyla. | ||