|
||
| mor ve ötesini tanıdığım şarkı... | ||
|
||
| gerçek anlamda mor ve ötesine bağlandığım şarkı | ||
|
||
tartışılmaz, dinlenir
|
||
|
||
| gerçekten etkileyici bir parça her dinlediğimde benden bişiler alıp götürüyor işte mvö şarkılarının farkı bu | ||
|
||
| kimsenin beni anlamadığı zamanlarda dinlerim bu şarkıyı aslında hep dinlerim illaki bir derdim olduğu zaman değil beni rahatlatan bir şarkı son seste bağırarak söylediğimde kendimden geçiyorum. | ||
|
||
| bu şarkıya sölicek bişi yok müthişşş!!;D;D;DD;D;D;D;D | ||
|
||
Cambaz gibi bu şarkıda beni sıktı biraz.. bilmeyen yok. aslında iyi birşey bu ama kıskanıyoruz beLkide mor ve ötesi mizi başkaLarından.. Girişine hastayım
|
||
|
||
| Mor ve Ötesi'ni işte bu şarkıyla tanıdım. O yüzden bende çoook ayrı bi yeri var... En sevdiğim şarkıları o yüzden... Ve gerçekten de insanın içine işleyen, çoğu zaman düşüncelerini anlatan, haykırmak isteyip de yapamadığında Harun'un o "Bir derdim var!" diye bağırmasıyla insanı rahatlatan bir şarkı... Mor ve Ötesi'ni asla hiçbir şarkısına değişmeyeceğim şarkı... |
||
|
||
hayatımda bu kadar muhteşem bir sarkı dinlemedim arkadaslar gerci mor ve ötesi nin her zamanki hali ama bu sarkının bendeki yeri ayrıdır
|
||
|
||
| çok güzel bir şarkı! | ||
|
||
| bu şarkıya ne denir bilemiyorum. müthiş ve ötesidir. sözler, müzik zaten harika. sonuna doğru daha da bastırıyor. sürekli bir yükseliş var bu şarkıda. sanki sonunda daha bir sertleşiyor. mor ve ötesi'nin en iyi şarkılarından biri. kısacası, süper yani.. | ||
|
||
| benim için çook özel bir şarkı çook seviyorum her tenefüs bu şarkıyı dinliyorum | ||