|
||
| bugüne kadar yapilan en iyi şarkılar listemde ilk5te yer aliyordur muhtemel. belki 1.'dir. listeyi gözden geciremedim şimdi kafamda. | ||
|
||
bir derdim var uyuşturucu bağımlılığı üzerine mi yazılmış... ben neden yeni öğreniyorum
|
||
|
||
| hayır öyle birşey yotur. uyuşturucu bağımlılığı üzerine yazılan şarkı canlı yayın'dır. kanat güner'e ithaf edilmiştir. onun için buyrun buradan: http://morveotesifan.com/forum/index.php/topic,1290.0.html |
||
|
||
| morkız'ın dediği gibi bir derdim var uyuşturucu üstüne yazılmamıştır. bir derdim var Mustafa Hakkında Herşey filmi için yazılmıştır (benim bildiğim). | ||
|
||
lütfi kırdar konserinde en son söyledikleri şarkı... ancak bazı konserlerde bir derdim var'dan önce bir müzik yapıyorlardı (bir derdim var'ın değişik müziği gibi, bilirsiniz. dys'deki hidden track gibi.). ama bu konserde yapmadılar
|
||
|
||
lütfi kırdar konserinde en son söyledikleri şarkı... ancak bazı konserlerde bir derdim var'dan önce bir müzik yapıyorlardı (bir derdim var'ın değişik müziği gibi, bilirsiniz. dys'deki hidden track gibi.). ama bu konserde yapmadılar yorulmuşlardir. belki bis'e saklamişlardir ama bis'e cikmadilarsa ya da cikartmadiysaniz calmamislardir tabi.
![]() |
||
|
||
çıkmadılar maalesef o kadar da "bir daha" diye bağırdık oysa
|
||
|
||
çok güzel bir şarkı!bugün daha bir içli gibi geldi ![]() ah ah!!!herkes neden düşman!!
|
||
|
||
üzgün olduğumda dinlediğim şarkı. dün üst üste kaç kez dinledim. bir derdim yok benim yüz derdim var
|
||
|
||
| bugün remixini dinleyip ne olmuş bu şarkıya dediğim şarkı! :/ | ||
|
||
herkes bir derdim var'ın remixinin ne kadar kötü olduğunu söylüyordu. dayanamadım bir yerlerden buldum ve dinledim. resmen şarkıyı katletmişler, iğrenç ötesi birşey olmuş. bir derdim var'ın müziğinden eser yok. kendileri bir diskomsu müzik yapıp araya harun abinin sesini sıkıştırmışlar. bu remixi yapanlar karşıma çıkmasın elimde kalırlar
|
||
|
||
en sevdiğim mvö şarkılarından olduğu için yeni yıla bu şarkıyı dinleyerek girmeye karar vermiştim ama son anda şarkıyı kapattım.tüm yılım dertli geçsin istemem
|
||
|
||
| beni ağlatan şarkılardan.. | ||
|
||
son yılların en iyi şarkılarından biri bence müziği de süper bu şarkıda bir çok kez kendimi tutamayıp ağladığımı hatırlıyorum... ama gerçekten remix i kötü şarkının sözlerini arıorum remixinde şarkı aslına hiç benzemiyor orda
|
||
|
||
| harunun güçlü tonlamaları ve vurgularıyla beğeniye beğeni kattığı şarkı.. sözlere gelince..sevgili arkadaşlar 'bir derdim var' sanıldığının aksine aşktan veya günlük dertlerden bahseden bir şarkı değildir.ırkçılıktan, soyutlamalardan, bütünlüğün bozulmasından yakınan bir şarkıdır.. herkes neden düşman? unuttuk hepsini Nuh'un nefesini gelme yanıma sen başkasın ben başka Hz.Nuh zamanında bildiğiniz üzre bir gemi yapılmış, insanlar bir bütün olmuş hayatta kalma savaşıyla tek yürek olmuşlardır.herkes elinde olan yiyeceği vermiş, paylaşım ve özveri hat safhada olmuştur.. şimdi bunları unuttuğumuzdan 'sen başkasın ben başka' düşüncesiyle yoğrulup sınıflaşmadan yakınmaktadır.doğrudur, katılıyorum ve tebrik ediyorum.. |
||