|
||
| bizi de ağlatan şarkılar dan ne diyelim |
||
|
||
mustafa hakkında herşey filminde bol bol duyduğumuz şarkı. filmin en can alıcı noktalarında bu şarkının müziğini duyabiliriz. bazen sadece baştaki melodisi ile saniyelik aralıklar ile çalıyor ya, o çok hoş oluyor. filmde en çok çalan şarkı... film bittikten sonra şarkı baştan sona çalıyor ya hani albümdekinden daha değişik bir hali ile... şarkının o haline bayılıyorum bence öyle de çok güzel ama o hali daha sade harun abi sonda eee diye pek fazla uzatmıyor mesela...hatta bir derdim var ile en iyi film müziği adayıydı mor ve ötesi galiba...
|
||
|
||
bir derdim var ile altın portakal da en iyi film müziği ödülünü almışızdır
|
||
|
||
vay be boşuna "bir derdim var" benim en sevdiğim mor ve ötesi şarkısı değil tamı tamına en sevdiğim değil, arasında ayrım yapamadığım mor ve ötesi şarkıları var ama yine de çok seviyorum bu şarkıyı
|
||
|
||
ahh ahh bu şarkı sevilmez mi hiç...derdimizi en iyi şekilde yansıtan şarkı...ruhumuza,bize biz olduğumuzu hatırlatan şarkı...çok kafa ütüledim galiba
|
||
|
||
bir derdim var ile altın portakal da en iyi film müziği ödülünü almışızdır evettt hakettiğimiz bir ödüldüüü(:
![]() |
||
|
||
| ya arkadaşalar you tube da mor ve ötesi'nin görüntülerini aradım karşıma şu saçma şey çıktı ya anlam vermedım istersenız sızde dınleyın yorumlarınızı yazın yanı anlam vermek mumkun değil aslında benziyor ama raslantı diyorum ben www.youtube.com/watch?v=q7utS1p-wpo |
||
|
||
ya arkadaşalar you tube da mor ve ötesi'nin görüntülerini aradım karşıma şu saçma şey çıktı ya anlam vermedım istersenız sızde dınleyın yorumlarınızı yazın yanı anlam vermek mumkun değil aslında benziyor ama raslantı diyorum ben www.youtube.com/watch?v=q7utS1p-wpo bu bir ara konu olarak açılmıştı zaten.kesinliği belli olmadığı için yorum yok benden
|
||
|
||
şimdik, bu konu açılmasın dedik ama yine bir yerlerden açıldı. ben onun açıklamasını direk yapayım: bir kere buna o videoyu yapandan başka kimse inanmaz. mor ve ötesi, -11 senelik grup- gelecek de şarkı çalacak. zaten mor ve ötesi bir kaç röportajlarında da bu konuda açıklama yaptı. ayrıca bir derdim var çalıntı olsaydı bu çoktan ortaya çıkardı ve mvö tazminat öderdi. her neyse, benim asıl diyeceğim şu: bu videoyu ilk gördüğümde o kadar şaşırmıştım ki inanamamıştım.hemen araştırmaya koyuldum. çok zor olsa da bir derdim var'a benzediğini iddia ettikleri o verenpisara şarkısını buldum. şarkının o video'daki bölümü hariç bir derdim var ile zerre alakası yok. o benzeyen bölümü de bir kaç kez dinleyin, bir derdim var'a çok da benzemediğini anlayacaksınız. ayrıca bu iki şarkının akorunu karşılaştırdığınızda da aradaki farkı görebiliyorsunuz.
|
||
|
||
| beni gerçekten etkileyen bir şarkı hastasıyım. | ||
|
||
| ya gerçekten güzel bir sarkı | ||
|
||
| efsane oldu artık bu şarkı... | ||
|
||
| her ne kadar lekelenmeye çalışılsa da üzerinde kir tutmayan ve herkesi kendine hayran bırakan bir şarkı | ||
|
||
| benm için müzik hayatım bu şarkıyla başladı tabi mor ve ötesi sevgim de ilk dinledigim gunden beri her dinleyişimde ayrı bir tat alıyorum bu gidişle bütün ömrüncede dinliceğim kesin bir derdim var hayatımın şarkısı söyleyen kişide harun tekin olunca başka bi guzel olmuş bir derdim varı seviyorum mor ve ötesini seviyorum iyki varlar | ||
|
||
| bu şarkı vaz geçilmezlerim arasında... | ||