|
||
| akustik hali de süper ötesi olan şarkı. hrant dink'i anma gecesinde harun abi'nin içten,yırta yırta söyleyerek beni dağıttığı şarkı. her şekilde güzel olan şarkı. |
||
|
||
| tekrar tekrar dinlemem nedeniyle evdekilerin isyan ettiği şarkı | ||
|
||
| DÜNYADAKİ EN İYİ ŞARKI |
||
|
||
| hani bazı şarkılar vardır ya, ne kadar dinleseniz de bıkamazsınız, dinledikçe daha da bağlanırsınız... bir derdim var da onlardan biri sanırım... | ||
|
||
| dinlendikçe derinliği artan,her haliyle insanın ruhuna hitap eden,her geçen gün yeni bir şeyler keşfedilebildiğim olağanüstü bir şarkı... | ||
|
||
| derin . evet hepimizin bir derdi var.binlercesi var.ama en büyük bir tane var.bu şarkı anlamca yada sadece müzik olarak derin.kalbindeki,senin göremediğin yere bir çizik atıp kanatacak kadar derin.o bir çizikle biz nerelere gittik?gece uyurken bile bu şarkıyı mırıladanıyorum.ölürkende.evet.ben , o çizikle aldığım yarayla öldüm.ben yokum.o var.ben yokum benden geriye kalan bir derdim var bir de sevgim. | ||
|
||
| herkesin derdi var...derdimiz var çok... ama ben bu kadar güzel anlatamıyorum derdimi... |
||
|
||
| tek kelimeyle muhteşem bi şarkı...arkadaşlar bi mor ve ötesi şakısı söylesene dediği zaman hep bunu söylerim...süper bi şarkı yav...müziği falan çok güzel.. | ||
|
||
| Mor ve Ötesini severek dinliyordum ama bu sarkidan sonra benim en sevdigim grup oldu mor ve ötesi. Her insanin yasadigi bir duygu bu sarkida anlatilan. yani bi derdi oldupta onu hic kimsenin anlamadigini herkes zaman zaman düsünür. Tebrik ediyorum Mor ve Ötesini
|
||
|
||
Evet ya o durum çok gıcık bir durum. Sevdiğini bir şarkıyı seninle birlikte herkes sevince resmen şarkıya tecavüz edilircesine her yerde çalınıyor. sen de kısa süreli bir bıkma yaşıyorsun. Ama önemli olan o şarkının o aşamadan sonrasına geçebilmesi... Şarkı bıktırdığı ile kalabilirdi, ama kendini dinlettirmeye devam etti.
|
||
|
||
| hee bu arada bir derdim var kesinlikle muhteşem çok güzel bi şarkı | ||
|
||
| Ya süper ötesi bir şarkı | ||
|
||
| düşlerden bahsediyor;gruba hitafen çok olumlu bir şarkı | ||
|
||
| süper bir şarkıydı çok dinlerdik tabi bundan şunu çıkarmayın eskiden dinliyormuş şimdi dinlemiyor diye bişey çıkarmanız beni çok üzer. bunu dinleyince benm bir arkim aklıma gelir o bir derdim var artık.... diyince biz gülmekten kopardık şimdiki gibi
|
||
|
||
inanmıyorum yaa hayatımda dinlediğim en etkileyici, beni en çok ağlatan, en çok düşündüren bu şarkıya nasıl yorum yazmamışım diyecek söz bulamıyorum... hayatım 2ye ayrılıyor kısacası..; "bir derdim var" ı dinledikten öncesi ve "bir derdim var" ı dinledikten sonrası.. |
||