|
||
akustik hali de süper ötesi olan şarkı. hrant dink'i anma gecesinde harun abi'nin içten,yırta yırta söyleyerek beni dağıttığı şarkı. her şekilde güzel olan şarkı. http://www.youtube.com/watch?v=T9p8lok8PuY o kadar icten soylemis ki.. her dinledigimde aglamamak icin zor tutuyorum kendimi.. |
||
|
||
o nasıl güzel yok demektir yahu
|
||
|
||
benim en büyük bunalim sarkilarimdan. her dinledigimde agliyorum.harun o kadar icten söylüyorki. kendimi tutamiyorum.
|
||
|
||
aylin aslım da böyle demişti demoyu dinledim ve zaten kötü bir dönemdeydim balkona çıktım atlayacaktım gibi birşeydi
|
||
|
||
| ghetto akustikte son kısmı harun abi içimde içimdeee diye uzatarak şarkı farklı bir havaya bürünmüştü.çokta güzeldi.şarkının her hailini seviyorum derin bir şarkı... | ||
|
||
| çok güzel bir şarkı.... | ||
|
||
harun abiyi 14 saniye boyunca içimdeeee.. diye bağırttıran, benim gittiğim tüm mor ve ötesi konserlerinde en son çalınan çok güzel bir şarkı
|
||
|
||
| sadece sarkı değil klibi de bi o kadar mükemmel. | ||
|
||
| arkadaşlar ben çok uzun zamandır meraktan çatladığım bir konu hakkında bilgi almak istiyorum.bu şarkıda geçen "nuh'un nefesi" ne demek? nuh tufanı meselinde böyle bir ifade cok aradım ama yok bulamadım.çok merak etmeme sebep olan bir diğer olay da benim edebiyat testi çözerken şu mısralara rastlamış olmamdır: sendeki hatıraların unuttuk hepsini hergün içime çekiyorum nuh'un nefesini internette bu şiire ait hiçbirşey bulamadım.mvö bu şiire telmihte bulunuyor olabilir mi? |
||
|
||
| dınlemekten asla bıkmıyacagım sarkısıdır cok farklı yerlere götüruyor bu sarkı benı harıka bı sarkı | ||
|
||
| 2000 yılında yazılmış ve albümde yer alabilmek için beklemiş. (makina'dan) | ||
|
||
şarkı gerçekten çok güzel ve bence mvö nin en güzel klibi bu şarkının klibidir, çok güzel olmuş.
|
||
|
||
| ben mor ve ötesi nin bu şarkısınıda çok seviyorum. MOR VE ÖTESİ dinlemeyen arkadaşlarım bile bu şarkıyı çok seviyorlar. Kısacası MOR VE ÖTESİ nin çok güzel bir şarkısı | ||
|
||
| bence çok güzel bi şarkı ne kadar dinlesemde sıkılmam.. | ||
|
||
dinlemeyeli ne kadar uzun zaman olmuş bu şarkıyı. konserlerde dinliyordum bir tek ona da dinlemek denmez aslında nedense ben bu şarkıyı sevmiyorum ama müziği özellikle girişi harikaymış da ben farkedememişim
|
||