|
||
şehir albümünü güzel kılan diğer parçalardan... albüm çıkalı kaç sene oldu hala dinleyebiliyoruz bıkmadan bu şarkıları bu şarkıda bıktırmayan, güzel mvö parçalarından... sizce? ![]() the faithful lover i hesitate to write about the spring there's a fear with all that loveliness the wilderness i feel in everything though not alone i think of loneliness oh do not count on me for anything although i love you as i do the spring of gods late isolation in the sky of wisdom turned dispear not happiness while we are together you and i abandone promises of future bliss but love me with the truth now in your eye regard the early falling leaf a kiss regard fidelity a passing thing it gives me courage when i tell you this sırf bu şarkıları daha da anlayabilerek dinlemek için ingilizce dersime çok çalışıyorum
|
||
|
||
| Çok hoş bir şarkı. Ama çok fazla dinlediğim bir şarkı değil. " i hesitate to write about the spring there's a fear with all that loveliness" "oh do not count on me for anything although i love you as i do the spring" en çok bu kısımlarını seviyorum. |
||
|
||
| Gerçekten hiç bıkımadan dinleyebildiğim bir şarkı.Aynı zamanda dinlediğim ilk ingilizce mvö şarkısı!!! | ||
|
||
| ya ben tam anlamını bilmiyorum bilen varmı ?( sakın yanlış anlamayın ,bu nası fan diye düşünmeyin çünkü ingilizcem rezalettir) | ||
|
||
| "robert pack "in bir şiiri olan belkide en güzel melodili mor ve ötesi şarkısı flüt solosu çok güzeldir |
||
|
||
ya ben tam anlamını bilmiyorum bilen varmı ?( sakın yanlış anlamayın ,bu nası fan diye düşünmeyin çünkü ingilizcem rezalettir) ben de tam bilmiyorum ama en azından şunu söyleyeyim başlığın anlamı"sadakatli aşk" nakarat bölümlerine dikkat ederseniz anlam anlamı tam çıkıyor zaten
|
||
|
||
| the faithful lover sadık aşık / Vefalı aşık demek değil mi
|
||
|
||
| Robert Pack'in bir şiiri.albümde öyle yazıyor.bizimkiler beste yapmış. | ||
|
||
the faithful lover evet o demek sadık aşık / Vefalı aşık demek değil mi ![]()
|
||
|
||
| eğlenceli bir şarkıdır | ||
|
||
| melodisini çok çok sevdiğim bir mvö şarkısı. şehir albümündeki en beğendiklerimden (: | ||
|
||
| melodisi ile huzur veren mor ve ötesi şarkısı (: Özellikle 01:50 - 02:51 dakikaları arasındaki solo bağımlılık yapıyor insanda (: |
||
|
||
kesinlikle katılıyorumm Melis'imm insanın içini huzur kaplıyor yaa..
|
||
|
||
kesinlikle katılıyorumm Melis'imm insanın içini huzur kaplıyor yaa..Evet Ya Kesinlikle Huzur Verici Bi Şarkı
|
||
|
||
| şehir albümünde ingilizce şarkılar arasında en beğendiğim parçadır .flütte kullanılmış çok güzel ... | ||