|
||
arkadaşlar bu şarkının konusu var mı ya? sanki önceden bir yerde gördüm ama şimdi baktım da bulamadım varsa söyleyin olur mu eee yorumlar ![]() sessizlik sakinleşin çocuklar, sakinliğe ihtiyaç var sessizleşin çocuklar, sessizliğe ihtiyaç var sokakta yangın var, umutsuz suratlar bulutlar köşe bucak saklanmış sise boğulmuşuz kömürden sinmiş insanlar, bekleşip duruyorlar reklamlar, panolar, dükkkanlar, insanlar dökülüyor yapraklar, sessiz düşüyorlar umutlanmaz suratlar, köpekler bile sinmiş sinmiş insanlar, bekleşip duruyorlar reklamlar, panolar, dükkanlar, insanlar bana bir kutu sevgi al, bir kutu umut ve neşe al alabilir misin, ne duruyorsun? sakinleşin çocuklar, sakinliğe ihtiyaç var sessizleşin çocuklar, sakinleşin insanlar sinirli olduğumda dinlediğim şarkı, sakinleştirici gibi geliyor bana ![]() yorumlar dedim ben unuttum yorumu yine en iyi mvö şarkılarından.. bana göre albümün en iyi ikinci türkçe parçası... çok hoş ya dinle dinle doyamazsın ben şarkının en çok "reklamlar, panolar, dükkanlar, insanlar" bölümünü seviyorum.orada hem önden hem arkadan söylüyorlar ya bu sözcükleri bayılıyorum oraya. ya muhteşem bir şarkı ya... keşke klibi olsaymış. müziği zaten süper ötesi. viyolensel de var sanırım. ya anlatacak sözüm yok muhteşem!! şu şarkıyı çalabilmek için yaylı çalgıları öğrenebilirim
|
||
|
||
Ya ben bu şarkıya yorum yazmıştım ama başlık yok ortada! Neyse madem tekrar açıldı tekrar yazayım ![]() Şehir albümünde 'Yalnız Şarkı' dan sonra en sevdiğim parçadır 'sessizlik'. Çok şey ifade eden bir şarkı. 'Sessizleşin çocuklar, sessizliğe ihtiyaç var..' 'Sinmiş insanlar, bekleşip duruyorlar!' 'bana bir kutu sevgi al, bir kutu umut ve neşe alalabilir misin, ne duruyorsun? Beni derinden etkileyen bu sözlere imza etmiş bir parça.. |
||
|
||
işte sanki bana da bir yerlerde sessizlikle ilgili birşeyler okudum ya da yazdım gibi geliyor ama bende çıkaramadım neyse artık
|
||
|
||
işte sanki bana da bir yerlerde sessizlikle ilgili birşeyler okudum ya da yazdım gibi geliyor ama bende çıkaramadım Anlaşılan başlıkları açan arkadaşlar, sonradan bu başlıkları silme gereği duymuşlar. Neyse artık biz de yorum tazeliyoruz işte! neyse artık ![]() ![]() 'Sessizlik' sessizliğin içinden bir çığlık, yakarış ortaya çıkarıyor. |
||
|
||
hangimizin sessizliğe ihtiyacı yok ki? şehrin kargaşasında imkansız bu ama... biraz dinlenmek isterseniz bu şarkıyı dinleyiniz ben öyle yapıyorum en azından!!
|
||
|
||
| bana bir kutu sevgi al, bir kutu umut ve neşe al alabilir misin, ne duruyorsun? bu sözlerle ben Derin abinin ne kadar iyi bir sanatçı olduğunu anladım. |
||
|
||
sınıfta millet çok fazla gürültü yaptığı zaman "sakinleşin çocuklar,sakinliğe ihtiyaç var.sessizleşin çocuklar,sessizliğe ihtiyaç var" kısmını melodisiyle söylemek çok hoşuma gidiyor. sınıfım 13 kişi ama bazen çıkan ses inanılmaz dayanılmaz oluyor ve bu sözler çok hafif kalıyor!
|
||
|
||
sınıfta millet çok fazla gürültü yaptığı zaman "sakinleşin çocuklar,sakinliğe ihtiyaç var.sessizleşin çocuklar,sessizliğe ihtiyaç var" kısmını melodisiyle söylemek çok hoşuma gidiyor. güzel bi taktik ama,tebrik ederim cagicocum sınıfım 13 kişi ama bazen çıkan ses inanılmaz dayanılmaz oluyor ve bu sözler çok hafif kalıyor! ![]()
|
||
|
||
| "bana bir kutu sevgi al, bir kutu umut ve neşe al alabilir misin, ne duruyorsun?" sessizlik ama isyan sanki. yine bir şeylere tepki var bu şarkıda da. |
||
|
||
| "bana bir kutu sevgi al, bir kutu umut ve neşe al alabilir misin, ne duruyorsun?" bence şarkının en güzel yeri burası,bu sözler..gerçekten bir isyan var ama çok çok anlamlı bir isyan..paranın alamayacağı şeyler olduğunu gösteren bir isyan... |
||
|
||
| bir sınav öncesi hazırlıkta devamlı dinledim 4 pil bitirdim tabi bu kadar dinlersem olacaklarıda gördüm bütün sınav kulağımda aynı şarkı çaldı tam sessizlik hissediyorum şarkı tekrar baştan başlıyor birde stereo çalıyor sanki vokaller davullar canlı canlı ![]() sınav bittiğinde şarkıda bitti sınavdan da yüksek not aldım bayağ seviyorum bu şarkıyı çok
|
||
|
||
sınıfta millet çok fazla gürültü yaptığı zaman "sakinleşin çocuklar,sakinliğe ihtiyaç var.sessizleşin çocuklar,sessizliğe ihtiyaç var" kısmını melodisiyle söylemek çok hoşuma gidiyor. Bunu bir deneyim sınıfta. sınıfım 13 kişi ama bazen çıkan ses inanılmaz dayanılmaz oluyor ve bu sözler çok hafif kalıyor! ![]()
|
||
|
||
reklamlar panolar dükkanlar dükkanlar derken arkadan harun abinin sesini de duyabileceğimiz şehir albümünün güzel şarkılarından biri
|
||
|
||
| burak abi çok güzel yorumlamış bu şarkıyı.insanlığa dair yazılmış bu şarkı gerçekleri anlatan klasik mvö şarkılarından:P | ||
|
||
burak abi çok güzel yorumlamış bu şarkıyı.insanlığa dair yazılmış bu şarkı gerçekleri anlatan klasik mvö şarkılarından:P burak abi yoktuki daha o zaman mvö'de karıştırdın sanırım
|
||