|
||
| bana bir kutu sevgi al, bir kutu umut ve neşe al alabilir misin, ne duruyorsun? beni bitiren yeri... derin abiyi bir daha kutluyorum bu kadar .. harika.. |
||
|
||
| reklam panolart dükkanlar insanlar bitiriyor beni | ||
|
||
şehir albümünün vazgeçilmez şarkılarından özellikle derin esmerin sesiyle daha da muhteşemleşem bir şarkısinmiş insanlar bekleşip duruyorlar reklamlar panolar dükkanlar insanlar
|
||
|
||
| "Sessizlik" e ihtiyaç var... | ||
|
||
| sinmiş insanlar bekleşip duruyorlar reklamlar panolar dükkanlar insanlar ben de bayılıyorum buraya...cidden çok güzel şarkı ya... |
||
|
||
| "bana bir kutu sevgi al, bir kutu umut ve neşe al alabilir misin, ne duruyorsun?" küçük bir kutu sevgi gibi şarkı.. |
||
|
||
sinmiş insanlar bekleşip duruyorlar reklamlar panolar dükkanlar insanlar ben de bayılıyorum buraya...cidden çok güzel şarkı ya... benim de ensevdiğim yer orası. |
||
|
||
| bazen içimdeki seslerden biriyle konuşurken "bana bir tutam sevgi, umut, neşe, barış, iyi şeyler falan alabilir misiniz acaba rica etsem?" diye sorduğumda aklıma gelen şarkıdır kendileri, iç sesimin cevabı genelde "kim kaybetmiş ki ben bulup sana getireyim anacım!" oluyor, yazık, günah, ziyan. | ||
|
||
| sessiz bir sitem gibi sanki. | ||
|
||
"bana bir kutu sevgi al, bir kutu umut ve neşe al O satırlar yok mu..İnsanı bitiriyor ya. alabilir misin, ne duruyorsun?" küçük bir kutu sevgi gibi şarkı.. ![]() Ama ben en çok girişini seviyorum.Bateri sesiyle harika bir giriş. |
||
|
||
| bana bir kutu sevgi al, bir kutu umut ve neşe al alabilir misin, ne duruyorsun? Gerçekten mümkün mü diye düşündürüyor insanı..alabilirmiyiz acaba öyle bir his uyandırıyor ki insanda.. |
||
|
||
| sakinleşin çocuklar, sakinliğe ihtiyaç var sessizleşin çocuklar, sakinleşin insanlar olay bu |
||
|
||
Şu an yaşadığım karmaşalara belki de en iyi şekilde cevap veren şarkı
|
||