|
||
arkadaşlar hiç sözü olmamasına rağmen o müzik beni öyle bir etkiliyor ki bana göre albümün en iyisi nerdeyse şehir..... sizce ![]() |
||
|
||
| beni çok etkilememesine rağmen beğendim.kalabalık şehir uğultusunu çok güzel anlatıyor. | ||
|
||
Ben çok beğeniyorum. Arada bir 'üsküdara gider iken..'in müziğine benzer bir şey çalıyor. Çok hoş ya!
|
||
|
||
sanki her gün şehir hayatı içinde duyduğumuz sesler notalarla birleşmiş gibi ama çok güzel gerçekten... ![]() Ben çok beğeniyorum. Arada bir 'üsküdara gider iken..'in müziğine benzer bir şey çalıyor. Çok hoş ya! ![]() onu ben de farkettim.. hele de şarkının başındaki bir yer "kesinlikle burası üsküdar'a gider iken'in müziği" dedirtiyor bana ![]() mustafa hakkında herşey filminde çalan şarkı. şehir'in 55inci saniyesinden itibaren şarkıdan bir bölüm çalıyor filmde filmin 49:40ıncı dakikasında mustafa ile o komşusu kadın yolda araba ile atışırken, mustafa o kadını geçerken, ona küfrederken falan çalıyor
|
||
|
||
| sözü olmadığı için pek derinden etkilemiyor beni ama mvö yapıp da güzel olmayan birşey olur mu? buda iyi ama pek ilgimi çekenlerden değil... | ||
|
||
| güzel ama sözsüz olduğu için bana vasat geldi. | ||
|
||
| ''ne'' parçasında şehir şarkısından alıntı kesitleri kullanmışlar .. ne şarkısına melodi yakışmış bence | ||
|
||
| dans edilecek şarkı... müziği rahatlatıyor gibi insanı.. en azından dışarıda duyduğumuz araba seslerinden daha iyi... | ||
|
||
|
||
|
||
| Şehir.. Bas ve davulun en harika şekilde işlenmiş olduğu, en az sözlü şarkılar kadar güzel, albümün adını almış parça (: |
||
|
||
| sehir şarkısıd a süper kor ve ötesiinin yaptığı tüm şarkılar süper | ||
|
||
sehir şarkısıd a süper kor ve ötesiinin yaptığı tüm şarkılar süper ayrıca mor ve ötesi de yorumladı bu şarkıyı.bass kısımlarını çok seviyorum bu şarkının. |
||