mor ve ötesi fan sitesi (Arşiv Ana sayfa) => Grup Hakkında

Konu: www.morveotesi.com

Sayfa: 1 [ 2 ] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

20.02.2007 20:18:54
ben bunları cevaplayan kesinlikle can bey dir reklamlardan rahatsız olmayak biri olarak görüyorum onu mvö yü daha çok tanıtmak için uğraşan bu uğraşta mvö nün plaj havlusu bile çıkartmasında rol oynayan şahsiyet bence profili yönlendiren kişi neyse gerildik

_cambaz_ 20.02.2007 20:26:32
 Profili yönlendiren kişi Can diyelim. iletisim@morveotesi.com a gelen maillere de cevap yazan büyük ihtimal o. Ama bu adam 'yonja' da profil oluşturabiliyorsa; grubun da bundan haberi vardır. Bu da ayrı bir sorun..Can açsa bile grubun kabul etmesi...  Undecided

Neyse ; 'morkız' ın dediği gibi..müzik müzik..
 Önümüzdeki konserlere bakıyoruz..  Lips Sealed

HaRuJuKu 20.02.2007 22:29:19
yafff delinin biri ortaya bi taş atıyor bütün sazanlar atlıyorrr...  mvo işi yoksa yonjadan paralı üyelık alcak bunca hayranı varken... neden böle bişey yapsın kı ihitiyacı mı var bence yok.. yokk yokk yok ihitiyacı var tabiki de diyen varsa devam etsin tartışmaya...
    ortadakı bu kadar sazan varken harun taklidi yapmak çok mantık lı ve eğlenceli.... ben grup adına uzuluyorum hayran kitlesinin hepsi değil tabikide ama bir bölümü bu kadar anlamsızca düşünduüğü içinn... 

mor eşşek.

gül kendine! 20.02.2007 23:02:53
Arkadaşlar ,  bana bir kere Kerem (Ö.) abi bu konu hakkında ;''hayır,o tür tanışma siteleriyle falan alakamız yok.Zaten sitede bununla ilgili bir açıklama var''demişti..ama bende olayı çözemedim , ilk başta inanmadım ama özene bezene  yapıldığını görünce sanki inanır gibi oldum   hemen önyargılı olmayalım bi aslını  öğrenelimde olayın. Smiley

TheCoderBoy 21.02.2007 08:08:35
arkadaşlar, mor ve ötesi'ni tamam seviyoruz da, sahiplenmemizin de bir anlamı olmadığı kanaatindeyim. adamlar isterse plaj havlusu çıkarır, isterse yonja'da profil açar, isterse gider meclis önünde soyunup kendisini yakar.. rahat bırakın be ya Grin müziğe yoğunlaşınnnnnnnn dım dırı tısss.. Wink

HaRuJuKu 21.02.2007 15:42:47
coderBoy  merak etme zaten onlarında bizi kafalarına taktıklarını hiç sanmıyorum:)

21.02.2007 15:53:46
o zaman kendimizi paralamaya gerek yok sanırsam. diy mi efenim?
aaa

HaRuJuKu 21.02.2007 16:01:48
o konuda ben çok rahatım,,, dertlerini sevinçlerini hiç paylaşmıyorum öle bi niyetim yok...
ben ah devrimim benım nedir senden çektiğim dinler dinler keyfime bakarım Smiley

21.02.2007 16:29:21
eee diyorumki izninizle bir www.morveotesi.com a dönsek  Grin

charmed 21.02.2007 16:36:50
biyografi bölümünün yetersiz olduğunu düşünüyorum..

_cambaz_ 27.02.2007 14:44:31
"mor ve ötesi Hrant Dink'i anma gecesi için 28 Şubat Çarşamba akşamı Yeni Melek'te! Gazeteci Hrant Dink'in öldürülmesinin 40. günü adına Boğaziçi Gösteri Sanatları Topluluğu ve AGOS Gazetesi tarafından düzenlenen geceye mor ve ötesi de bir şarkı ile yer alarak destek veriyor."  Ayrıntılı bilgi ; http://www.bgst.org/HrantDink/HrantDinkAnma.htm

4 Mart konseri de sonunda siteye eklenmiş.

04/03/2007
 istanbul - bağcılar olimpik spor kompleksi
 15.00
 ücretsiz.       

c_y_l_n 27.02.2007 15:54:54
arkadaşlar şu yonja meselesiyle ilgili kaygılarınızı bir nebze de olsa azaltmak için burak abinin bu konuyla ilgili bana göndermiş olduğu mailin bir kısmını paylaşmak istedim.
Grup olarak yaptığımız işlerin önemli bir bölümünde (konser,fan siteleri,medya ilişkileri, video, tanıtım vs.) birçok kurum ve kişiyle birlikte çalışıyor ,iş birliği yapıyoruz.Yonja profili bizim dinleyecilerimize, onlarında bizlere ulasmaları, müziğimizi ve yaptıklarımızı paylasmamız amacıyla olusturulmus myspace, allmusic gibi ,resmi ve resmi olmayan hakkımızda kurulmuş birçok internet siteleri gibi bir mecradır.en son 16000 den fazla m.v.ö dostu profil altına kayıt yapmıştı bizim derdimiz kendimizi anlatmak ve mümkün olduğunca doğru anlasılmak.Müziiğimiz ve duruşumuzun en güvenilir nokta olmalı diye düşünüyorum. dedi.
aslında düşününce bence gayet mantıklı.zaten onların amacı doğruları ve güzel olanı herkesle paylaşmak ve bir gün doğru olarak anlaşılabilmek.umarım bir gün bu da olur....

_cambaz_ 27.02.2007 19:59:20
 Arkadaşlar şu yonjayla ilgili 'mor iletişim'e attığım mailden cevap geldi. Aynen aktarıyorum ;

"merhaba,

bu ve benzeri konular ile ilgili yakin zamanda sitede bir ek duyuru  yapilacaktir. "   

Gerçekten çok açıklayıcı bir cevap yazmışlar.(!)  Güleyim mi kızayım mı karar veremedim.  Grin

28.02.2007 23:52:46
» mor ve ötesi 2 Mart Cuma günü saat 17.00'de MTV Türkiye'nin web sitesinde canlı online chat'te! Grup sizlerle ForuMTV'de canlı yayında buluşuyor ve sorularınızı cevaplıyor. Cuma günü mtv.com.tr'de görüşmek üzere. (resmi siteden.)

arkadaşlar, bu chat için sorular önceden sorulabiliyor, ben baktım da hep aynı ve basit sorular vardı. diyorum ki, biz bir şu işe el atalım da mor ve ötesine güzel sorular sorup, sohbeti renklendirelim Wink Grin

gül kendine! 01.03.2007 00:46:45
Çok güzel sorular sormak lazım, morveotesifan.com gibi bir sitenin üyeleri ayrıca bir mor ve ötesi dinleyicisi olmanın verdiği ayrıcalıkla Wink Ama ne yazıkki  o saatte derste  olacağım umarım yine bir şans doğar bana ..

Sayfa: 1 [ 2 ] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14