mor ve ötesi fan sitesi (Arşiv Ana sayfa) => Grup Hakkında

Konu: www.morveotesi.com

Sayfa: 1 2 [ 3 ] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

01.03.2007 18:41:25
evet arkadaşlar ne olur güzel sorular sorun. ben oradaki sorulara baktım, hepsi birbirinden kötü. rezillik yani. bir de bu yüzden tartıştım milletle Cheesy Grin soruların çoğunun da yanıtı var zaten; daha önceden mvö tarafından yanıtlanmış olan... hadi farkımızı ortaya koyalım Wink benim aklıma bir soru geldi bile Roll Eyes Wink

mtv forumundan saçma soru no 1.  : boşver'in klibi var mı?
mtv forumundan saçma soru no 2.  : sonu belli'yi burak mı söylüyor?
mtv forumundan saçma soru no 3.  : "özendiğiniz" sanatçılar kim??
....

okudukça klavyeyi kırasım geliyor, hadi canım mordaşlarım size güveniyorum görkemli sorularınızla muhteşem bir sohbet yapalım mvö ile Wink Wink Grin

cagico 12.03.2007 15:48:25
aylık bültenleri göndermeye başlamışlar.aylık ya da 2 ayda bir çıkcakmış.grupla ilgili tüm haberler yer alıyor.bu sayıda yonja'yla ilgili gerekli açıklama ve özellikle yeni melek'teki konserle ilgili bilgiler var.hadi hayırlı olsun.. Smiley

cenuz*23* 12.03.2007 16:05:20
aylık bültenleri göndermeye başlamışlar.aylık ya da 2 ayda bir çıkcakmış.grupla ilgili tüm haberler yer alıyor.bu sayıda yonja'yla ilgili gerekli açıklama ve özellikle yeni melek'teki konserle ilgili bilgiler var.hadi hayırlı olsun.. Smiley
evet çok açıklayıcı ve ayrıntılı olmuş.bu açıdan sevindim.hemde dediğin gibi yonja yla ilgili bir cevapta var...hemde resmi siteye bir derdim var ın akustik performansının videosunu koycaklarmış heyecanla bekliyorum...

_cambaz_ 12.03.2007 16:08:30
Evet, mutlu oldum bu 'Bülten'den. Her ay gelsin. Tongue Hayırlı, uğurlu ola..  Wink  Grin Bekliyoruz, sitedeki yenilikleri..

12.03.2007 18:26:35
"Küçük Sevgilim" 1 numara! "Küçük Sevgilim" Billboard Türkiye'nin Mart 2007 Rock Şarkı listesinde de 1 numarada! Ayrıca şarkının videosu Dream TV'nin bir hafta boyunca en çok izlenen videolarının yer aldığı Dream 10 listesinde bu hafta bir numarada; MTV Hit List TR'de 4, NR1 TV Yerli Top 10 listesinde 6 numarada yer alıyor.

19.03.2007 22:40:29
» 24 Mart Yeni Melek konseri bu hafta sonu - biletler hızla tükeniyor!

mor ve ötesi uzun bir aradan sonra ilk İstanbul konserinde dinleyicileriyle 24 Mart Cumartesi gecesi Yeni Melek'te buluşacak olmaktan büyük heyecan duyuyor. Aynı zamanda Büyük Düşler albümünü yeniden yayımlamış olan RAKUN tarafından düzenlenen bu konserde grup, Büyük Düşler repertuarının yanında eski hitleri ve klasiklerini de seslendirecek. mor ve ötesi performanslarına  eşlik eden canlı görseller de ilk defa bu konserde yenilenmiş tasarımıyla sergilenecek. Geceye, ön grup olarak Sakin misafir olacak. Kaçırmamanızı tavsiye ettiğimiz ve yaş sınırlaması olmayan bu özel konserle ilgili ayrıntılar için tıklayın: http://www.biletix.com/webbiletix/wtsEvent.do?eventCode=HRAK1

*resmi siteden alıntıdır.

"bilet almayanlar hızlı olsun derim!" Wink

c_y_l_n 20.03.2007 20:04:18
hemalhemsat.com bu konserin bir biletini açık artırma ile satışa sundu. Kazanan kişi konser sonrası kuliste grupla tanışma, birlikte fotoğraf çektirme, Harun Tekin’den hatıra bir eşya alma fırsatına sahip olabilecek! Bu açık artırmadan elde edilecek tüm gelir "Baba Beni Okula Gönder" kampanyasına bağışlanacaktır.
bence imkanı olan bu fırsatı kaçırmasın Wink (acaba harun tekin den hatıra eşya olarak ne alınacak,bir de neden harun tekin çok erak ettim doğrusu) Huh

pebble 23.03.2007 18:11:07
» Konser biletleri hızla tükeniyor! - Cumartesi günü Yeni Melek kapısındaki gişede saat 13:00’ten itibaren sınırlı bilet satışı yapılacaktır. Biletler ayrıca biletix satış noktalarından konser saatine kadar temin edilebilir. (Kapıda 40 YTL)

resmi site..

23.03.2007 18:19:01
Yeni bülten geldide yonja ya tepki yollanmıştı biraz yine al açıklama yapılmış.
Saçmalık efendim oralarda profil olması.
Son zamanlarda mor ve ötesi'nin bazı sitelerde bulunan grup profiline muhtelif tepkiler gelmektedir. Resmi siteden duyurulduğu gibi, mor ve ötesi'ne veya üyelerine ait olmayan birçok profil internette çeşitli site ve mecralarda yer almaktadır. Bunlarla karşılaşıldıkça gereği yapılmaya çalışılmakta, ve mümkünse söz konusu profil sildirilmektedir. Bu vesileyle duyururuz ki, mor ve ötesi'ne ait iki adet resmi grup profili bulunmaktadır. Birinci profil www.myspace.com/morveotesi, diğer profil www.yonja.com/morveotesi şeklindedir. Bilinmesini ve anlaşılmasını isteriz ki, bu profiller müzik grupları için özellikle tasarlanmış bir modülde yer alan, sadece bilgi ve duyuru amaçlı profillerdir. mor ve ötesi bu profiller ile, bazı dinleyicilerine direkt olarak ulaşabilmekten başka bir şey amaçlamamaktadır. Gelen tepkilerin bu bilgiler ışığında olmasını temenni ederiz.

06.04.2007 17:47:23
» mor ve ötesi uzun bir aradan sonra tekrar izmir'de! Grup, 5 aylık bir aradan sonra tekrar çok sevdiği İzmir'e, Ooze Venue'de bir konser vermeye geliyor. Ayrıca nisan ve mayıs ayları için oldukça yoğun bir konser programı ortaya çıkıyor. Teyitler geldikçe, belirlenen yer ve tarihlerin bu sitedeki 'konserler' bölümüne ekleneceğini bilgilerinize sunarız. Bulunduğunuz şehirlere geldiğimizde görüşmek dileğiyle...

pebble 10.04.2007 09:29:59
Büyük Düşler'in üçüncü videosu belli oldu: "Ayıp Olmaz Mı?"

Bir süredir merakla beklenen üçüncü video albümde de üçüncü sırada yer alan olan "Ayıp Olmaz Mı?" şarkısına geliyor! Klip nisan ayı sonlarına doğru "Uyan" videosunun montajında da rol üstlenmiş olan Emre Can yönetmenliğinde çekilecek. Videonun mayıs başlarında yayına girmesi hedefleniyor.

Resmi Site

10.04.2007 10:32:54
Animasyon olur umarım.Uyan'a hasta olan biriyim de video olarak.Bu da öyle olur inşallah.

ordinaryus 10.04.2007 16:09:43
umarım güzel olur...  nasıl bir klip olacak acaba???

11.04.2007 14:09:32
» Makina Anketi! Okan Bayülgen'in televizyon programı Makina 'Kimlerin Makina'ya tekrar konuk olmasını istersiniz?' başlığıyla bir anket başlattı. Şu anda mor ve ötesi oylamada birinici sırada yer alıyor. Bunun bu şekilde kalması için Makina'nın web sitesine tıklayarak oy verebilirsiniz. www.morveotesifan.com 'a da bu konuda verdiği destekten dolayı teşekkür ederiz.

11.04.2007 14:29:29
forumu resmi sitedeki linkinden açtım...kıh kıh  Grin
sonunda forumumuz hak ettiğini buluyor  Grin

Sayfa: 1 2 [ 3 ] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14