|
||
ben bazen şüphe ediyorum acaba bizi takip edip nerede çıkacaklarını öyle mi yazıyorlar diye
|
||
|
||
olabilir valla.resmi siteden öğrenmemiz gereken haberleri fan sitesinden öğreniyoruz
|
||
|
||
ben bile resmi siteden hızlıyım
|
||
|
||
| Kerem Kabadayı 10 Temmuz Salı gecesi 23:30'da Okan Bayülgen'in konuğu oluyor! Ufuk Uras'ın bağımsız milletvekili adaylığı kampanyasına destek veren Kerem Kabadayı, Okan Bayülgen'in "Bu Sizi İlgilendiriyor" isimli programına katılacak. Program yarın gece 23:30-01:00 arasında NTV'de canlı yayınlanıyor. |
||
|
||
dikkat ettimde sitede ayıp olmaz mı temmuz başında yayına girmesi hedefleniyor yazısı kalkmış.en azından ümit vermeyelim dediler herhalde
|
||
|
||
http://www.partinintadinikacirdim.org/ olmuş bizi yine şaşırtmışlardır
|
||
|
||
Evet ben dün gece yarısı izledim, Emrah'la ilgili köşedeki yazı ne öyle ya... Ayrıca birde posta attım, ""Muhtıra gibi," kelimesinin sonundaki "gibi,"yi kaldırın, şu haliyle bile fazla." Gibi şeyler yazdım. İyi ya, güzel güzel...
|
||
|
||
| RAKUN ailesi Zeytinli'de! Mayıs ayındaki Yıldız Teknik Üniversitesi konserinden sonra ilk defa Gren, Sakin ve mor ve ötesi olarak tüm Rakun grupları birlikte bir festivalde yer alıyor: Zeytinli Rock Festivali. Ayrıntılı bilgi konserler bölümünde | ||
|
||
| » "Ayıp Olmaz Mı?" videosunda gecikme! Haziran ayından beri anons edilmekte olan "Ayıp Olmaz Mı?" video klibinin çıkışı, post-prodüksiyonunun son aşamalarında yönetmeninin geçirdiği bir rahatsızlık sonucu hastaneye yatması dolayısıyla ağustos sonlarına ertelenmiş bulunuyor. Elde olmayan bu gecikme için özür dileriz. Klibin yayına girmesi için bizlerin de sizler kadar sabırsız ve heyecanlı olduğumuzu bilmenizi isteriz | ||
|
||
| RAKUN heyecanla duyurur: mor ve ötesi EGE TURNESİ 2007 başlıyor! mor ve ötesi iki senelik bir aradan sonra tekrar bir Ege turnesine çıkıyor, bu sefer Sakin ve Gren' i de konserlerin ön grubu olarak misafir ediyor. Bu ayrıcalıklı turneyi mutlaka yakalamanızı tavsiye ediyoruz. Ayrıntılı bilgi konserler bölümünde. |
||
|
||
www.morveotesi.com a eskisi gibi basın bölümü koyulacak mı diye sordum gruba onlarda site ile ilgili planlarında bunun da olduğunu söyledi bizim arşivden yararlanabilirler aslında
|
||
|
||
| 8 Eylül konserinde mekan değişikliği! Daha önce organizatörler tarafından Kilyos Solar Beach'te yapılacağı açıklanan Elysfest 07 konseri Parkorman'a alındı. | ||
|
||
| » mor ve ötesi EGE TURNESİ' NDE DEĞİŞİKLİK! Turnenin son iki ayağı olan 22 Ağustos Marmaris ve 24 Ağustos Denizli konserleri belirtilen tarihlerde yapılamayacak. 21 Ağustos Bodrum konseri ise duyurulduğu şekilde gerçekleşecektir. Bilet iadesi ile ilgili ayrıntılı bilgi konserler bölümünde. www.morveotesi.com |
||
|
||
| "Ayıp Olmaz Mı?" videosu tamamlandı! Haziran ayından beri anons edilmekte olan "Ayıp Olmaz Mı?" video klibi nihayet tamamlandı. En geç 7 Eylül Cuma günü televizyon kanallarında yayına girmesi beklenen klibin üretim sürecindeki gecikmeler için özür diler, yayına girişi dolayısıyla çok heyecanlı olduğumuzu bilmenizi isteriz. __________ 11 Eylül Salı Duman ile birlikte Kuruçeşme Arena konseri! mor ve ötesi Kuruçeşme Arena'nın kapanış konserinde Duman ile birlikte yer alacak. Grubun da kendi yaz sezonunu kapatacağı bu geceyi kaçırmayın! |
||
|
||
| "Ayıp Olmaz Mı?" videosu yayında! Klip başta Dream TV ve MTV Türkiye olmak üzere tüm müzik televizyonlarında yüksek rotasyonda dönmeye başladı. İyi seyirler! | ||