|
||
| the bitter end,days before you came, meds süper şarkılar;) her gün dinlenir,bunalımdan çıkılır;) =)) | ||
|
||
| meds bence süper bir şarkı grubn gitaristi de harikaaaa bence çook iyi bir rock grubu şiddetle tavsıye ediyorm dinleyin |
||
|
||
| evet ya çok iyi bir grup bence de meds filan !dinlenirlerr yani:) | ||
|
||
gay may olmalarını beni hiç ilgilendirmiyoor gay olabilirler ama sonuçta çok iyi müzik yapıyorlar önemli olanda bu zaten
|
||
|
||
ya ona bakarsanız her güzel müzik yapan kişilere mutlaka bir kulp buluyorlar insanları o ya bu sıfatta diye ayırt mı edeceğiz? eğer seviyorsan ne olduğuna bakma placebo gerçekten süper bir grup herkes dinlesin derim
|
||
|
||
yarın MTV tr da saat 17:00de rock am ring performansını verecekler bugunde verdiler saat 1:00de çok güzeldi
|
||
|
||
| brain molko hakkında: "9 aralık placebo istanbul konserinden bir gün sonra doğum günü olması nedeni ile alt grup olan mor ve ötesinin hediye olarak mevlana şiirler cd'sini, kendi 2 cd'lerini vermesi sonucu utanan, kizaran, "ben böyle durumlarda çok utanırım" diyen şahıs. " (ekşi'den) |
||
|
||
meds ve ınfra red şarkıları çok güzel zaten çok iyi ve kaliteli bi grup
|
||
|
||
| placebo bnm mvö den snra en sevdğim diğer grup onları çokk seviyorum | ||
|
||
ahh benim hayatımın grubu placebo.. bıkmadan her an dinleyebilirim . without you ı m nothing , special needs, the bitter end, every you every me, ve birbirinden güzel coverları dinlenilesi şarkılardır tavsiye ederim
|
||
|
||
| without you... ve i know daki o borozan gibi olan enstrumanı dinlemeye calışıyorum. |
||
|
||
gay may olmalarını beni hiç ilgilendirmiyoo:D gay olabilirler ama sonuçta çok iyi müzik yapıyolar önemli olanda bu zaten:D kendileri gay değil biseksueldirler ama şimdi aralarında ne fark var ki dersen tanımlarına bakman yeterli olacaktır
|
||
|
||
gay may olmalarını beni hiç ilgilendirmiyoo:D gay olabilirler ama sonuçta çok iyi müzik yapıyolar önemli olanda bu zaten:D kendileri gay değil biseksueldirler ama şimdi aralarında ne fark var ki dersen tanımlarına bakman yeterli olacaktır |
||
|
||
| cinsel tercihleri değil de müziklerine bakılması konusunda hemfikirim brian molkonun o sıradışı sesine hayran olmamak elde değil ya. meds,without you I'm nothing,every y ou every me... şarkıları favorilerimdir ayrıca running up that hill coverları da güzel fakat within temptation yorumunu daha çok beğendim ben |
||
|
||
| myrime ve gecba sayesinde bu grubun türkiye sitesine üye olucam. tek şarkısını biliyorum where is my mind | ||