|
||
myrime ve gecba sayesinde bu grubun türkiye sitesine üye olucam. tek şarkısını biliyorum where is my mind where is my mind gruba ait şarkı değildir bir pixies coverıdır
|
||
|
||
myrime ve gecba sayesinde bu grubun türkiye sitesine üye olucam. tek şarkısını biliyorum where is my mind where is my mind gruba ait şarkı değildir bir pixies coverıdır çok başarılı bir şarkı yapmışlar. teşekkür ederim bilgi için. |
||
|
||
| Son albümünü almıştım fena değildi. Her zamanki gibi harika bir iş çıkarmış Placebo | ||
|
||
| bende bu grubu cok seviyorum sarkıları bomba gibi | ||
|
||
| HARİKALAR!!!!ya placebo benim haytımın grubumu desem yani anlatamam onları çok seviyorum mutlaka dinleyin dinlemediyseniz mutlaka!! |
||
|
||
| mor ve ötesinden sonra en çok sevdiğim grup. I know şarkılarını ardarda degalarca dinleyebilirim. special k,the bitter end bu şarkılarıda favorimdir. cinsel tercihlerini umursamadan bence sizde dinleyin. hele without you I'm nothing yok mu! | ||
|
||
| Placebo davulcusuz kaldı! Placebo davulcusu Steve Hewitt'in, 11 yıllık beraberlikten sonra gruptan ayrıldığını açıklandı. Brian Molko davulcuları Steve Hewitt’in gruptan ayrılmasını şu sözlerle açıkladı: "Bir grubun üyesi olmak, evlilik gibidir. Yıllar sonra insanlar ayrılabilir, bu gayet normal." diyen Brian Molko sözlerine şöyle devam ediyor: "Paylaştığınız onca şeye rağmen 'birlikte çalıştığım insani sevmiyorum' demek yanlış olur. Ama bir süre sonra artık karşınızdakinden farklı şeyler bekliyorsunuz ve anlıyorsunuz ki artık daha fazla aynı çatı altında beraber olamazsınız." Steve Hewitt, ilk olarak 1996 yılında Placebo'ya katılmıştı. Hewitt'ten önce Placebo Robert Schultzberg'le çalışıyordu. Grubun diğer iki üyesi Brian Molko ve Stefan Olsdal yeni bir davulcu bulmak için acele etmediklerini belirttiler. |
||
|
||
| en sevdiğim grup her şarkıları muhteşem bence kötü tek bir şarkıları yok ve coverlarıda son derece başarılı bulurum.Steve'in gruptan ayrılmasına çok üzüldüm ama onların kendileri için en iyisine karar verdikleri görüşündeyim | ||
|
||
| placebo olsunlar | ||
|
||
| superler ... | ||
|
||
harikalar...
|
||
|
||
| bu grubu çok seviyorum, harikalar bence.... | ||
|
||
ahanda buldum felaket kalite yapıolar, bayılıyorum, bitiyorum falan filan
|
||
|
||
yaa placebo harbi süper yaa meds takıntım gitti şimdi de post blue başladı...albümlerinin hepsi süper ama meds bir ayrı yaaaa
|
||
|
||
| of ya neden davulcuları ayrıldı ki?placebo'yu geri istiyoruz! | ||