|
||
of ya neden davulcuları ayrıldı ki?placebo'yu geri istiyoruz! evet ya..keske gitmeseydi..
|
||
|
||
evet ya bende cok seviyorum
|
||
|
||
en sevdiğim grup her şarkıları muhteşem bence kötü tek bir şarkıları yok ve coverlarıda son derece başarılı bulurum. eVET bEncede .. bütün şarkıları güzel ama şunları tavsiye edebilirim Placebo - Every Me and Every You Placebo - Song to Say Goodbye Placebo - Meds Placebo Infra-red |
||
|
||
| I Know o şarkıda harika | ||
|
||
evet davulcuları steve ayrılıyor.grup dağılcakmış sanırım.inanasım gelmiyor ya ![]() ben placebo hastasıyım bağımlılık yapıyor şarkıları. brianın sesi mükemmel bir gün dinlemesem kulağım arıyo onların şarkılarını. I know without me I'm nothing. leni. In the cold light of the morning. my sweet prince. mükemmel şarkılarından bir kaçı |
||
|
||
| harbı super adamlar yaa meds hele ıclerınde en guzelı dıgerlerıde oyle tabı yaa cok sevıyorum | ||
|
||
| placebo çok iyi bir grup dinleyin dinletin derim | ||
|
||
bence baya hoşlar milyonlarce defa dinlesem yine bıkmam
|
||
|
||
Tiplerini hiç sevmiyorum ama şarkıları gerçekten çok harika özellikle Every Me Every You şarkısı 3 gündür sadece o şarkıyı dinliyorum neredeyse
|
||
|
||
milyonlarce defa dinlesem yine bıkmam ![]() aynen yaa gerçekten süper şarkıları bıkalacak gibi değil..
|
||
|
||
| ya ben dinliyorum dinliyorum hic birsey anlamiyorum birtürlü sevemedim su grubu |
||
|
||
ya ben dinliyorum dinliyorum hic birsey anlamiyorum birtürlü sevemedim su grubu Şu sırayla dinlemelisin ![]() Placebo - Meds Placebo Infra-red Placebo - Every Me and Every You Placebo - Song to Say Goodbye |
||
|
||
özellikle de klipleri çok yaratıcı pure morning klibine hayranım
|
||
|
||
| every me every you parcasi cok gözel bence ya | ||
|
||
| Bütün gün Pcde PLACEBO dinlemem yetmedi. Saat 3:30'da mp4'ü kulaklığı alıp dinlemeye bile başladım bu grup bence bir hastalık yaratıyor. DİNLEMEYEN VARSA KESİNLİKLE DİNLEYİN.
|
||