|
||
Pure Morning- Placebo Placebo - Twenty Years
|
||
|
||
| seninde placebo sevgin depresti birden | ||
|
||
| Pure Morning süperötesi bi klip! konusu da çekimleri de bir harika. | ||
|
||
seninde placebo sevgin depresti birden hiç sorma 3 senedir tanıyordum ama diğer şarkılarının hastalık yapcanı bilmiyordum..
|
||
|
||
| placebo yu seviyorum..yaptığı müzikleride beğeniyorum... | ||
|
||
| twenty years için bile katlanılabilir grup. | ||
|
||
| "song to say goodby" grubun en sevdiğim şarkısı |
||
|
||
| Brian Molko' ya e-mail attım ingilizce olarak yanıt bekliyorum.( tabi e-posta adresi doğruysa ) | ||
|
||
| brianmolko@yahoo.us olması lazım bana da arkadaşım verdi adresi | ||
|
||
| ses ve müzik muhteşem.. çok seviyorum bu grubu ya
|
||
|
||
| Infra-Red (intikam sarkisi) One last thing before I shuffle off the planet, I will be the one to make you crawl, So I came down to wish you and unhappy birthday. Someone call the ambulance..There's gonna be an accident. I'm coming up on infrared, there is no running that can hide you, Coz I can see in the dark. I'm coming up on infrared, forget your running, I will find you. One more thing before we start the final face-off, I will be the one to watch you fall, So I came down to crash and burn your bagger's banquet. Someone call the ambulance..There's gonna be an accident. I'm coming up on infrared, there is no running that can hide you, Coz I can see in the dark. I'm coming up on infrared, forget your running, I will find you. (find you) [instrumental] I'm coming up on infrared, there is no running that can hide you, Coz I can see in the dark. I'm coming up on infrared, forget your running, I will find you. I'm coming up on infrared, there is no running that can hide you, Coz I can see in the dark. I'm coming up on infrared, forget your running, I will find you. I'm coming up on infrared, there is no running that can hide you, Coz I can see in the dark. I'm coming up on infrared, forget your running, I will find you. Find you. Find you. Find you. ------------------------------------------------------------------------------- Kızıl Ötesi Gezegene ayak basmadan önce son bir şey Seni süründüren kişi olacağım Bu yüzden seni ve mutsuz doğum günü partisi dilemek için indim Biri ambülans çağırsın,bir kaza olacak Kızılötesiyle geliyorum,seni saklayan bir kaçış yok Çünkü karanlıkta görebilirim Kızılötesiyle geliyorum,kaçışını unut,seni bulacağım Son yüzleşmeye başlamadan önce birşey daha Senin düşüşünü izleyen kişi olacağım Bu yüzden çantacılarının şölenini parçalamak ve yakmak için indim Biri ambülans çağırsın,bir kaza olacak Kızılötesiyle geliyorum,seni saklayan bir kaçış yok Çünkü karanlıkta görebilirim Kızılötesiyle geliyorum,kaçışını unut,seni bulacağım [instrumental] Kızılötesiyle geliyorum,seni saklayan bir kaçış yok Çünkü karanlıkta görebilirim Kızılötesiyle geliyorum,kaçışını unut,seni bulacağım(x3) Seni bulacağım seni bulacağım Seni bulacağım |
||
|
||
| I know I know, you love the song but not the singer bilirim şarkıyı seversin fakat şarkıcıtı değil I know, you've got me wrapped around your finger bilirim parmağının etrafında dolandırırsın I know, you want the sin without the sinner bilirim günahkar olmadan günah istersin I know bilirim I know bilirim I know, the past will catch you up as you run faster bilirim geçmiş seni ne kadar hızlı koşarsan koş yakalayacak I know, the last in line is always called a bastard bilirim son her zaman çizgide bir piç gibi çağırır I know, the past will catch you up as you run faster bilirim ne kadar hızlı koşarsan koş geçmiş seni yakalayacak I know bilirim I know bilirim I know, you cut me loose in contradiction bilirim sn yalanlamada bni gevsekçe kesersin I know, I'm all wrapped up in sweet attrition bilirim bn tatlı yorulmalarda sarılırım I know, it's asking for your benediction bilirim snin kutsanman için soruyor I know bilirim I know bilirim I know, the past will catch you up as you run faster bilirim ne kadar hızlı koşarsan koş geçmiş seni yakalayacak I know, the last in line is always called a bastard bilirim son her zaman çizgide bir piç gibi çağırır I know, the past will catch you up as you run faster bilirim ne kadar hızlı koşarsan koş geçmiş seni yakalayacak I know bilirim I know bilirim I know, the past will catch you up as you run faster bilirim ne kadar hızlı koşarsan koş geçmiş seni yakalayacak I know the last in line is always called a bastard bilirim son her zaman çizgide bir piç gibi çağırır I know, the past will catch you up as you run faster bilirim ne kadar hızlı koşarsan koş geçmiş seni yakalayacak I know bilirim I know bilirim |
||
|
||
| ya super bır grupyadıyecek kelıme yok bunlar ıcın sıddetle onerırım | ||
|
||
| En sevdiğim yabancı gruptur (faşist gibi hissettim bir an kendim neyse) her biri olağanüstü yetenek :(ve bateristin gruptan ayrılması çok kötü olmuş kim dolduracak onun yerini daha doğrusu doldurabilecek mi
|
||
|
||
En sevdiğim şarkının sözlerini eklemişsin Ziya.. ![]() Infra-Red şarkısına bitiyorum ben.. Placebo ayrı bir boyut bence.. Keşke canlı dinleyebilsem..(: |
||