|
||
Meds, Every Me And Every You, Where İs My Mind şarkıları çok güzel ayrıca zakkum grubunu benimseyemeyişimin nedeni de placebo dinliyor olmam sanırım placeboya benzemeye çalışıyorlar zaten piyasada da yoklar galiba
|
||
|
||
Meds, Every Me And Every You, Where İs My Mind şarkıları çok güzel ayrıca zakkum grubunu benimseyemeyişimin nedeni de placebo dinliyor olmam sanırım placeboya benzemeye çalışıyorlar zaten piyasada da yoklar galiba ya ben placebo dinlerim zakkumun da bazı şarkılarını dinliyorum ama hiç farketmedim böyle bişey.. |
||
|
||
Meds, Every Me And Every You, Where İs My Mind şarkıları çok güzel ayrıca zakkum grubunu benimseyemeyişimin nedeni de placebo dinliyor olmam sanırım placeboya benzemeye çalışıyorlar zaten piyasada da yoklar galiba ya ben placebo dinlerim zakkumun da bazı şarkılarını dinliyorum ama hiç farketmedim böyle bişey.. |
||
|
||
||
|
||
| pek sevmem ama arada dinlerim every me and every you güzeldir | ||
|
||
| song to say goodby ve ı know en sevdiğim şarkıları en sevdiğim yabancı gruplardan bir tanesi | ||
|
||
pek sevmem ama where is my mind ve every me and every you şarkıları güzel
|
||
|
||
| ya arkadaşlar şu NTV Spor kanalının reklamlarındaki(hani şu milli futbolcumuz Nihat Kahveci'nin oynadığı reklam)fon müzik Placebo'nun mudur çok hoşuma gitti de Placebo diye bir benzetme yaptım | ||
|
||
hayır. bilge kösebalaban (direc-t solisti ) söylemektedir o şarkıyı
|
||
|
||
Canlı performansları harika olan bir gup..şarkıları çok güzel...Bugün Tv de gördüğümde ilk dinleme nedenim aklına geldi..ilk kez adından etkilenip dinledim hala da dinliyorum
|
||
|
||
| placebo çok şey söyleyebilirim onlarla ilgili ama en önemlisi benim rock yaşantım onlarla ve mvö ile başladı cinsel tercihleri yüzünden bi ön argı oluşuyo insanda ama o brianın sesi yokmu dinlemeğe değer whın ın the cold of morning drag 20 years meds every you ever me ve hepsi onları çoooookkk seviyorum |
||
|
||
| ya kendimi tutamadım dinlemeyen varsa mutlaka dinlesin
|
||
|
||
Alıntı her gün canım dinlemek istiyor ya..size de şiddetle öneririm Kesinlikle katılıyorum gece yatarken gündüz gezerken hep kulaklık kulağımda şiddetle dinliyorum herkeze tavsiyem özellikle every you and every me ve ınfra red şarkılarına ii kulak versinler şarkıların ritimleri harika ve özellikle grubun olsdal hayranıyım
|
||
|
||
| benim en sevdiğim yabancı grup david bowieyle düeti çok iyi(whin) ![]() |
||
|
||
Son günLerde çok dinLiyorumm.. aşık oLdum sanırım
|
||