|
||
| arkadaslar bi giden olarak süperötesi olduğunu düşünüyoru diğer konserler gibi!!!diğer gidenlrinde görüşlerini bekliyorum...aslında soruyuda iş olsun diye sordum:D çünkü bütün söylenen sarkılar süperdiii... | ||
|
||
bütün şarkılar çok güzeldi ama tekrar gelip 23 ü söylemeleri ayrı bir güzeldi mekan olarakta çok güzel bi yerdi.özellikle sahneye yakın olmak
|
||
|
||
| inanmıyorum 23 mü söylediler??? | ||
|
||
evet aslında beklemiyorduk ama sahneden indiler bidaha bidaha sesleri arasında tekrar geldiler ve 23 ü söylediler.bana göre konserin en güzel kısımlarından biriydi gerçektende en öndeydim ve sahneyle aramda mesafe yoktu ben ve bazı arkadaşlar konserin başından beri 23 diye bağırdık aslında umudumuzun tükendiği anlarda geldiler 23 ü söylemeye
|
||
|
||
inanmıyorum 23 mü söylediler??? 23ün sgm konser videosunu koydum siteye charmed
|
||
|
||
ne kadar güzel yaaa resimler var mı?
|
||
|
||
| çok sağol pebble | ||
|
||
inanmıyorum 23 mü söylediler??? 23ün sgm konser videosunu koydum siteye charmed ![]() ??
|
||
|
||
inanmıyorum 23 mü söylediler??? 23ün sgm konser videosunu koydum siteye charmed ![]() ??yok canım bunlarıda zaten sizin için çektim konsere gidince hiç alışkanlığım değildir video çekmek konseri güzel güzel dinlemeyi tercih ederim elinizdekilerle yetinin bence ayıp oldu gerçekten de dediğin gibi her neyse bundan sonra video resim falan çekmicem böyle bir konuşmada olmaz sanırım bundan sonra |
||
|
||
| aslında bu konserin bi iyiliğde sahneyle aramızda bi fark olamamasıydı arkadasında dediği gbi sahneyle hiç bi aralık yoktu aramızda müthişliklerini yakından görmek dahada bi güzel oldu:)
|
||
|
||
| Ya ben gitmeyi çook istiyordum, 23'ü benim bir arkadaş izletti ama o da tam değil o yüzden koyamadım. 23 müthiş yaa bir şarkı nasıl bu kdar kült olabilir.. Her dinlediğimde bir daha bir daha dinlemek istiyorum.. Çok farklı duygular yaşatıyor.. Daha Mutlu Olamam'ı almış arkadaş bir de o da iyiydi.. | ||
|
||
| aYYh mükemmeldi konserde mor ve ötesi sölüo 23'ü nie bu kadar şaşırdınız anlamadım:Dneyse o kadar yakındım ki harunun bacaklarına sarılabilirdim istesem:Dpena sonunda alındı:DD | ||