|
||
| Güney Afrika asıllı bir grup olup ilk adları "Saron Gas" dı. Saron Gas olarak çıkardıkları ilk albüm 2000 yılındaki "Fragile" idi; fakat ilk başarıları 2002 yılındaki "Disclaimer" adlı albüm oldu. Disclaimer, "Fine again" single ı ile tanıtıldı; ama grup gerçek üne Amy Lee ile Shaun Morgan un yaptığı düetle ulaştı (broken - the punisher's(sinemalarımızda adı infazcı idi) soundtrack). Bu düetten sonra Lee ile Morgan arasında bir yakınlaşma oldu; ama ikili 2005 in son günlerine doğru ayrıldı . Grupun sonraki albümleri: 2004 Disclaimer iyi (Avrupa versiyonunda ilk albüme 4 şarkı eklendi; amerika daki versiyonunda ise ek 8 parça daha vardı.) 2005 "Karma And Effect" Grup üyeleri: Shaun Morgan (Eski ismi Shaun Welgemoed) - vokal ve gitar Dale Stewart - bass ve vokal Pat Callahan - gitar John Humphrey - bateri sanırım daha seether ı dinlemediniz bence çok harika birisi özellikle amy lee ile düet çok harikaydı broken adlı parça tam anlamı ile mükemmel belki izlemek istersin link'e tıklamanız yeterli http://www.seether.com/home.asp Lütfen Bir sanatçı/grup hakkında konu açarken özgeçmişleri hakkında bilgi verelim |
||
|
||
| Seether güçlü sesiyle ve melankolik duruşuyla iyi bir müzisyen.. Evet broken fena değildir, seether'ın hatırına dinlerim çünkü amy lee'yi pek sevmem. Ayrıca bir öyküsü varmış, eski sevgiliye yazılıp yeni sevgiliyle okunan bir parça.. |
||
|
||
| seether'ın solistini sevmem ya Ben o adam yüzünden evanescence den ayrıldı.amy lee ile çıkıyolar diye | ||
|
||
bu grubu burda göreceğim aklıma gelmezdi.ben sevmiyorum ama ablam hastası bu melankoliklerin
|
||
|
||
en az mvo kadar sevdiğim bir grup
|
||
|
||
| sesine hayranım...hele amy lee ile söledikleri broken yok mu o şarkıyı ezbere bilirimmmmmmmmm. | ||
|
||
| dinlencek adam değildir.onu dinlemektense kafamı dinlemeyi terciih ediyorum | ||
|
||
| sesi çok güzel.....broken muheteşemm | ||
|
||
Seether güçlü sesiyle ve melankolik duruşuyla iyi bir müzisyen.. Evet broken fena değildir, seether'ın hatırına dinlerim çünkü amy lee'yi pek sevmem. Ayrıca bir öyküsü varmış, eski sevgiliye yazılıp yeni sevgiliyle okunan bir parça.. evet ya çocuk hala şarkıda eski kız arkadaşına aşkını anlatıyor amy de onunla söylüyor ne iş anlamadım fine again çok güzel bir şarkı tavsiye ederim... |
||
|
||
Broken çok güzel bir şarkı gerçekten de dinlemenizi tavsiye ederim
|
||
|
||
| ben sadece fine again'i biliyorum, diger sarkilarini hic dinlemisligim yok. | ||