|
||
| grubun tek resmi ürün serisidir. Seriye çok yakında Büyük Düşler sonrasını da kapsayan yeni ürünler eklenecektir. Beğeneceğinizi umuyoruz. Aşağıdaki link üzerinden satın alabilirsiniz. http://www.esenshop.com/detail.aspx?id=37693 |
||
|
||
bu gerçekten çok güzel bir haber!t-shirtler de çok güzel.Baktım internetten.Beklediğimize değdi.
|
||
|
||
| süperler bence | ||
|
||
| t-shirtleri bile çıktıysa mor ve ötesinin artık onunda popüler kültürün etkisi altına girdiğine eminim | ||
|
||
| Ürünler çok iyi olmuş bence. Olması gerektiği kadar sade. | ||
|
||
| iyi olmuş gerçekten |
||
|
||
bunlar sadece NET ÜZERİNDEN Mİ ALINIYOR... ?T-BOX A GİTSEM ORADA BULABİLİR MİYİM BUNLARI??? |
||
|
||
evet ben de baktım ve beğendim sade olması herkesin zevkine uymasında etkili
|
||
|
||
| ya cok sevindim cok mutlu oldum.. bunlar sadece NET ÜZERİNDENMİ ALINIYOR... evet ya bulunabilir mi T--box larda? ?T-BOX A GİTSEM ORDA BULABİLİRMİYİM BUNLARI??? ![]() ?
|
||
|
||
bende baktım hepsi gayet hoş ama en güzeli kolunda mor ve ötesi yazan
|
||
|
||
| süper ya ben bayramdan sonra almayı düşünüyorum çok güzel uzun kollu olana bayıldım | ||
|
||
| ya illa netten mi sipariş vermemiz lazim??? t-box'a gitsek bulamaz mıyız bunları ![]() biri cevap verebilir mi acaba? |
||
|
||
yaa evet biri söylesin lütfen sadece netten mi satış yapılıyor? ?
|
||
|
||
almanya'dan temin edilebiliyor mu arkadaşlar?
|
||
|
||
ya illa net tenmi siparis vermemiz lazim??? t-box a gitsek bulamazmıyız bunları??? biri cvp verebilirmi acaba? ya ben bunları hayatta internet üzerinden alamam annemin önyargıları yüzünden t-box'tan alınmıyor mu ya? yok mu bize cevap verecek bir yardımsever
|
||