|
||
| arkadaşlar konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum ama murat akçay adlı bir fotoğrafçının sitesinde mor ve ötesinin başka yerde bulamayacığınız fotoğrafları var haberiniz olsun http://www.muratakcay.com/ |
||
|
||
| çok sağol gurultu ya bu fotolar harika ayrıca kerem özyeğenin sağ kolunda kelebekli bir dövme var... | ||
|
||
çok saol gurultu ya bu fotolar harika ayrıca kerem özyeğenin sağ kolunda kelebekli bir dövme var... evet çok güzel fotolar.keremin kolunda dövme olduğunu bilmiyordum,öğrenmiş oldum.
|
||
|
||
| bende bilmiyordum biraz önce öğrendim hoşda duruyordu.. | ||
|
||
| onu bırakında fotoğraflar çok kaliteli acayip güzel ve böyle sahne arkası yoğunluklu olması daha ilginç açıkçası resmi sitedekilerden çok çok daha iyi ... bence grubun footoğrafçılığını yapsın murat akçay... resmi sitede bir tane doğru dürüst kerem özyeğen fotoğrafı bulamamıştım hepsinde kayılık var net değil... | ||
|
||
| evet gerçekten kaliteli fotolar.çok net.ben şahsen hayran kaldım. | ||
|
||
| ben bu adamı çok ama çok kıskandım hem fotografçılık yönünü hemde mor ve ötesiyle beraber. bende foto çekiyorum ama bu kadar güzel olmuyor ki adamlarla zaga da bile varmış |
||
|
||
bu fotoğraflar gittikçe çoğalıyor arkadaşlar takip etmeyi bırakmayın ilk girdiğimde 86ydı şimdi 101 oldu
|
||
|
||
ya süper bu fotoğraflar!!hehe yaşasın...bir sürü fotoğraf oldu
|
||
|
||
ya cok sağolun gercekten süper fotoğraflar bunlar
|
||
|
||
| ya murat akçay adlı vatandaşımız kimdir peki?ne güzel fotoğraflar çekmiş öyle... | ||
|
||
| biyografisi hala çalışmıyor mu? | ||
|
||
| hayır.yani dün akşam çalışmıyordu.sonra bakmadım. | ||
|
||
| forumlara falan bak google da arat gelir mutlaka bilgi | ||
|
||
ya çok sağolun bu adresi verdiğiniz için, resimler muhteşem, adam çok güzel iş çıkarmış ya keremin dövmesini gördüm resimlerin arttığı doğru galiba çünkü ben 105 resim kaydettim bilgisayarıma
|
||