|
||
| Arkadaşlar buraya sevdiğiniz kitapları ve bu kitaplar hakkındaki düşüncelerinizi yazabilirsiniz. | ||
|
||
dan brown-melekler ve şeytanlar çok güzel bir kitap tavsiye ederim sürükleyici
|
||
|
||
| suç ve ceza sefiller ben bütün klasikleri seviyorum hepi süper |
||
|
||
| oscar wilde- dorian gray'in portresi.. cezmi ersöz- bana Türkçe bir ekmek ver.. 2sini de tavsiye ederim çok güzeller | ||
|
||
| kitap okumayı severim sıkça da okurum fakat son zamanlarda okudugum stephen king___çagrı kitabı bir harikaydı. | ||
|
||
| hakan günday - piç,zargana,kinyas ve kayra,malafa...(hepsi anlayacagınız) küçük iskender - alp krizi,pop hart,erotica,periler ölürken özür diler,(son olarakta "it cazı" oğuz atay-tutunamayanlar(destandır hayatımda),korkuyu beklerken... |
||
|
||
| ismet bozdağ--LATİFE VE FİKRİYE İKİ AŞK ARASINDA ATATÜRK harika bi kitap bence tarih sevenler ve Atatürk ün savaş hayatı dısında neler yasasdıgını anlatan bi kitap tavsiye ederim.. bunun dısında AYŞE KULİN--NEFES NEFESE de yıne roman severler için harika derim.. |
||
|
||
| çok kitap okuduğum için ing.-türkçe bir sürü favorim var.kürşat başar-başucumda müzik, ahmet altan-en uzun gece,aşk köpekliktir, can dündar-yüzyılın aşkları bunlardan sadece bazıları | ||
|
||
| dan brawn un tüm kitaplarını tavsiye ederim. gerçekten çok sürükleyici.ben 500 küsür sayfalık bir kitabı 3günde bitirdim.bunun yanında stephan king kitapları da çok iyi. | ||
|
||
| Irvın Yalom Nıetzsche Ağladığında harika ve ötesi bir kitap | ||
|
||
| Adolf HİTLER Kavgam kitabı bu kitabı alacagım en kısa zamanda bu çılgın yahudi kasabını seviyorum | ||
|
||
| Bende Doğan Cüceloğlu ve üstün dökmen'in kitaplarını çok beğeniyorum.tavsiye ederim | ||
|
||
| Erdal Öz ün Gülünün Solduğu Akşam kitabını bi de yine Erdal Öz ün Defterimde Kuş Sesli kitabını çok beğenmiştim tavsiye ederim gerçekten çok hoş kitaplardı | ||
|
||
| Irwin yalom-niethcze ağladığında Joanne greenberg-sana gül bahçesi vadetmedim Jostein Gaarder-sofi nin dünyası Tuna Kiremitçi-git kendini çok sevdirmeden | ||
|
||
| da vinci şifresi-dan brown | ||