|
||
| Nihat Genç :Köpekleşmenin Tarihi | ||
|
||
| Maxiem Chattam serisi-karanlığın soluğu,kötü ruh,kara büyü.. Ahmet ümit-patasana David Gıbbıns-Atlantis Stuard woods-orkide sahili bir de tanıttığım kitaplar favorilerim.. |
||
|
||
| ben tanrı ile sohbet serisini okuyorum. diyaloglar harika ve oldukça etkili bir kitap. kitap okumayı hiç sevmeyen insanlardanım kabul ediyorum. ama bu kitaplar mükemmel | ||
|
||
| ahmet ümit:sis ve gece maxime chattam:kötü ruh kürşat başar:başucumda müzik jonathan santlofer:renk körü |
||
|
||
| suc ve ceza,taassuku talat ve fitnat , bir deliyle evlendim | ||
|
||
| JEAN CRİSTOPER GRANGE: SİYAH KAN, LEYLEKLERİN UÇUŞU AHMET ÜMİT:BEYOĞLU RAPSODİSİ CAN DÜNDAR: BENİM GENÇLİĞİM TARİHÇİ DANte: İLAHİ KOMEDYA |
||
|
||
| JEAN C. Grange: leyleklerin uçuşu aslına bakarsanız fazla pohpohlanma yapılmış bir kitap bundan kat ve kat daha iyileri var.yeni polisiyeye başlayanlar için ideal ama Wilbur Smith:SÜREK AVI Slyvia Browne:bir medyumun maceraları Frank Mccourt:Angela'nın külleri... |
||
|
||
| Punk Felsefesi: Gürültünün Ötesinde - Craig O'Hara Suç ve Ceza - Dostoyevski Bir Delinin Hatıra Defteri - Nikolay Vasilyeviç Gogol Tavuk Suyuna Çorba serileri. Sana Bi'şey Olmasın - Ayşe Özyılmazel |
||
|
||
| yeni bitirdim agatha christie-zehiri kim verdi çok güzel | ||
|
||
| ŞEYTANIN VASİYET TARIK DAL ENSEVDİĞİMDİR VE DAHA SONRADA GELEN SERİDE ŞEYTAN TOLSTOY VE MELİSA Pİ DEN YUSUFÇUK GECE GELİR TAVSİYE EDERİM ÇOK GÜZELDİR | ||
|
||
| ooo o kadar cok kitap okudum ki hepsi birbirinden güzeldi.kafka-değişim,fakir baykurt-tırpan,thomas more -ütopya,nietzsche-ecco homo,gorki nin bütün kitapları..........bunlar simdi aklıma gelenler. |
||
|
||
| ilgiyle ve severek okuduğum kitaP: SERVER TANİLLİ- YARATICI AKLIN SENTEZİ-FELSEFEYE GİRİŞ bence mutlaka okuyun arkadaşlar çünkü biz lisede okuyan gençlerin ne kadar matematiğe, fiziğe ihtiyacı varsa bir okadar da felsefe eğitimi almaya ihtiyacı var ne yazıkki bize olması gerektiği gibi bir eğitim verilmiyor biz yine de elimizden geleni yapalım ve şu sözüde unutmayalım: DÜŞÜNÜYORUM ÖYLEYSE VARIM - DESCARTES |
||
|
||
| suan okudugum ve gercekten cok guzel bı kıtap ELIF SAFAK BABA VE PIC OKUMANIZI TAVSIYE EDERIM | ||
|
||
| Klasik, fantastik,felsefe ve araştırma-tarih okuyorum. Klasiklerden; Suç ve Ceza (Dostoyevski), Oblamov (Gonçarov) en sevdiklerim. Araştırma tarzında da Yalçın Küçük çok ilginç (özellikle Sırlar, İsyan 1-2). Fantastik -gotik- edebiyatta tabi ki GORMENGHAST (Mervyn Peake-3 cilt), Mülksüzler (Ursula K. LeGuin). Bu arada Yüzüklerin Efendisi'ni okuyanlara Kalevela (İskandinav mitolojisi)'yı okumalarını öneririm. J.R.R. Tolkien Yüzüklerin efendisini buradan esinlenmiş. Bir de yine Tolkien'in yazmış olduğu Silmarillion'u okuyabilirsiniz; Orta Dünya'nın yaratılışını anlatır. | ||
|
||
| sofi'nin dünyası. felsefeye ilk başlayacaklar için güzel bir kitap. | ||