|
||
| sefiller,siyah kan,fareler ve insanlar,kukla... | ||
|
||
| suç ve ceza dan brown nun kitaplarının hepsini okudum ve hepside çok güzeldi | ||
|
||
| ceceila ahern p.s seni seviyorum ( cok acikli bir kitab hic kimseye tavsiye etmem) eskiden R:L stine yazdgigi tüm kitabalrini okumsumudr belki ( zamaninda hic bir kitabi elimden düsmezdi) yani burda herkes kesinlikle o adamin yazdigi kitabalri okumsutur, kimsein elinden düsmezdi , ama eger tarihi seviyorsaniz grub 47 yazarlarindan kitabalri tavsie ederim
|
||
|
||
| iris murdoch-tek boynuzlu at george orwell-bin dokuz yüz seksen dört marquez-yüzyıllık yalnızlık jostein gaarder-portakal kız buket uzuner-kumral ada mavi tuna |
||
|
||
| AGATHA CHRİSTİE=16.50 treni ve Elmayı yılan ısırdı harika bence tavsiye ederim. | ||
|
||
| arkadaşlar size klasiklerden Suç ve Ceza'yı,Simyacıyı;yerlilerden de Erdal Öz'ün Gülünün Solduğu Akşam',Kürşat Başar'ın Başucumda Müzik'ini ve Yaşar Kemal'in Binboğalar Efsanesi'ni tavsiye ediyorum.Beşi de birbirinden güzel kitaplar... | ||
|
||
| Adam fawer-Olasılıksız... Hayatta olasılıksız hiçbirşeyin olmayacağını öğreneceksiniz..Merak etmeyin psikoloji yada felsefe kitabı değil..Herkese tavsiye ederim |
||
|
||
| dershanedeki rehberlikçi söylemişti. çiğ köfte yaparken söyledigi için dalga geçiyor sanmıştım.alıp okumak lazım | ||
|
||
Hayatta olasılıksız hiçbirşeyin olmayacağını öğreneceksiniz.. gerçi ben içndeki devi uyandır diye bi kitap okuyup hala o devi uyutan biriyim bende işe yaramamış gibi ama umarım sizde işe yarar
|
||
|
||
Adam fawer-Olasılıksız... +1Hayatta olasılıksız hiçbirşeyin olmayacağını öğreneceksiniz..Merak etmeyin psikoloji yada felsefe kitabı değil..Herkese tavsiye ederim olasılıksız olayları bilimsel düşünce akımlarıyla birleştirmesi maceraya çok farklı bir tat veriyor(özellikle konuyla ilgiliyseniz). |
||
|
||
| suç ve ceza,yer altından notlar-->dostoyevski küçük dünya-->emine ışınsu eylül--->mehmet rauf hatırladıklarım
|
||
|
||
suç ve ceza sefiller ben bütün klasikleri seviyorum hepi süper bende
|
||
|
||
| Şeker Portakalı serisi Küçük Prens
|
||
|
||
Adolf HİTLER Kavgam kitabı bu kitabı alacagım en kısa zamanda bu çılgın yahudi kasabını seviyorum ciddimisin ? |
||
|
||
Adolf HİTLER Kavgam kitabı bu kitabı alacagım en kısa zamanda bu çılgın yahudi kasabını seviyorum ciddimisin ? Aslına bakarsan bende en kısa zamanda 'kavgam' ı okumak istiyorum... Arkadaşlardan sıra gelirse bana tabii. Okuduklarına göre Adolf aslında sıradan bir insandan pek farklı özelliklere sahip değilmiş işçiymiş sanırım.. Gerisi süpriz oku gör dediler
|
||