|
||
| Sefiller Adı AYlin-Ayşe Kulin Veda-Ayşe Kulin Sinekli Bakkal-H.Edip Adıvar Su Ve Ceza |
||
|
||
| Sıdıka hanım Asıl adı Atiye |
||
|
||
Adolf HİTLER Kavgam kitabı bu kitabı alacagım en kısa zamanda bu çılgın yahudi kasabını seviyorum ciddimisin ? Aslına bakarsan bende en kısa zamanda 'kavgam' ı okumak istiyorum... Arkadaşlardan sıra gelirse bana tabii. Okuduklarına göre Adolf aslında sıradan bir insandan pek farklı özelliklere sahip değilmiş işçiymiş sanırım.. Gerisi süpriz oku gör dediler ![]() yok ben okuyanlara bişey demiyorum zaten bende okumak isterim onu ama sevmek kısmına katılmıyorum hatta nefret ediyorum |
||
|
||
''Kavgam'' kitabını Tarih hocamız okumamızı tavsiye etmişti gerçi okumadım ama içeriğini az çok bilyorum fena bir kitaba benzemiyor hocanın anlattıklarına göre
|
||
|
||
| kavgam ı okudum çok saçma ya kendi görüşlerini kabul ettirmeyi nasıl çalışıyor.. Bu ara peri savaşlarını okuyorum harika bir kitap ya.. Aşk sevenlere Beyaz geceleri tavsiye ederim harika bir kitap etkileneceğinizden eminim... |
||
|
||
| Akif Pirinçci-Gövde Paulo Coelho-Veronika Ölmek İstiyor |
||
|
||
| Ramses serisi (gerçi ben daha ilk kitabını okudum ama), İtalyanca Aşk Başkadır (: |
||
|
||
| Ayşe Kulin-adı:aylin Mehmet Coşkundeniz:ihbar ediyorum yüreğimi sana Canan Tan:yüreğim seni çok sevdi Rhonda Byme:the secret |
||
|
||
| tolstoy-anna karenina sergüzeşt dostoyevski-suç ve ceza mehmet rauf-eylül |
||
|
||
| the da vinci code baba ve piç şeker portakalı |
||
|
||
| Ayşe kulin:Adı aylin Orhan kemal:El kızı Agatha chırıstıe:Beklenmeyen misafir Hekimoğlu ismail:Minyeli Abdullah Cenap şahabettin:Tiryaki sozleri. Daha cok var ama bunlar on sıradakiler.
|
||
|
||
| Bir aşk sayfası-Emile ZOLA yaa çok güzel bir kitap yaa,kesinlikle okuyun çalıkuşu-reşat nuri güntekin zeyniler kısmı filan biraz sıkıcı ama olsun, seviyorum yine de haremin büyüsü-murat aykaç erginöz nurbanu-teoman ergül git kendini çok sevdirmeden-tuna kiremitçi |
||
|
||
| 'Fareler ve İnsanlar(John STEINBECK)' ,'Ölü Ozanlar Derneği( N.H. Kleinbaum)' ikisinin sonunda da ağladım. fareler ve insanları 3 kere okudum 3 ünde de ağladım hatta:) |
||
|
||
| bir darbenin anatomisi-yılmaz öztuna, Merhaba söğüt-yavuz bahadıroğlu,şebnem-hüseyin altuntaş | ||
|
||
| bu kitaplarda 1.si sultan abdülaziz'in darbesini,2.si osmanlıların söğüt'e gelmelerini,3.sü iselisede başlayan ve sonu hüzünle biten bir aşk hikayesini anlatıyor.tavsiye ederim | ||