|
||
| the hobbits-jrr tolkein esen fizik soru bankası
|
||
|
||
| ayşe kulin- füreya turgenyev- babalar ve oğullar en çok etkilendiklerim bunlardı.yoksa okuduğum çoğu kitabı sevmişimdir... |
||
|
||
valla ben REŞAT NURİ GÜNTEKİN den başka bişey okumuyorum onun şu an 24 kitabı var daha 7 tanesini okudum tavsiye ederim çok sürükleyici
|
||
|
||
| dan brown-melekler ve şeytanlar, turgenyev-babalar ve oğullar, robin sharma-koza kelebeği bilmez dostoyevski-suç ve ceza, victor hugo-sefiller (aslında tüm klasikler ama vadideki zambak hariç bana göre değil ) bi de madam bovary ,beyaz diş ayşe kulinin gece romanını beğenmştim ama adını pek hatırlamıyorum gece de olmayabilir
|
||
|
||
dan brown-melekler ve şeytanlar, turgenyev-babalar ve oğullar, robin sharma-koza kelebeği bilmez dostoyevski-suç ve ceza, victor hugo-sefiller (aslında tüm klasikler ama vadideki zambak hariç bana göre değil ) bi de madam bovary ,beyaz diş ayşe kulinin gece romanını beğenmştim ama adını pek hatırlamıyorum gece de olmayabilir ![]() Gece sesleri Bende çok severek okumuştum sonunda ağladıgımı hatırlıyorum ..
|
||
|
||
| İskender Pala-Babil'de Ölüm İstanbul'da Aşk Dostoyevski-Suç ve Ceza bunların yanında Doğan Cüceloğlu ve İlber Ortaylı'nın da kitapları güzel..tavsiye ederim.. |
||
|
||
| SARI ZEYBEK bu kitabı 2,3 sefer okumama rağmen ne zaman okusam ilk okuduğum gibi oluyorum.herkese bu kitabı okumalarını tavsiye ederim. | ||
|
||
| dan brown hastasyım..ya adam çok güzel yazıyor sürüklüyor insanı...4 kitabını da okudum çok güzel.. jean cristophe grange da güzel..oda sürükleyici..türk yazarlardan reşat nuri çaılıkuşu yaprak dökümü acımak dudaktan kalbe |
||
|
||
| sybıl beni çook etkilemişti yazarı FLORA RHETA SCREIBER müthiş bir kitap | ||
|
||
| bir çift yürek >marlo morgan sonsuzluğun mesajı>marlo morgan stephen king>kujo cerrah>tess gerritsen |
||
|
||
| Tarihi kitapları sevenlere Buket Uzuner(Gelibolu),Macera ve gizem sevenlere Michael Ende(Momo),100 Temel Eseri okumak isteyenlere Yakup Kadri Karaosmanoğlu(Kiralık Konak).Bunların dışında Dan Brown'un kitapları bir harika.Ayrıca Harry Poter'in kitapları da macera sevenler için dört dörtlük.Eskiden kitap okumayı sevmezdim fakat bu kitaplar bana okuma alışkanlığı kazandırdı. | ||
|
||
Yaşama Çevrilen Pedal..kansere rağmen 7 kez Fransa Bisiklet Turu'nu kazanmayı başaran mucizeler adamı,büyük bisikletçi Lance Armstrong'un ibretlik hikayesi..gerçekten herkesin okuması gereken bir kitap..çok çok tavsiye ederim..
|
||
|
||
| Al Gore-Tükenen Dünya | ||
|
||
| ucubeler sirki - Darren Shan Vampirin Asistanı - Darren Shan |
||
|
||
| harry potter ın tüm serisi epsilon gençlik kulübü serisindeki hemen her kitap... bir de grange kitapları.. |
||