|
||
| tuna kiremitçi_git kendini çok sevdirmeden ve bu işte bi yanlızlık var sadık söztutan_sana göztaşı vadediyorum... |
||
|
||
| okuduğum macera romanları içinde en güzellerinden biri de Kate Mosse'nin Labirent adlı kitabıdır. Kesinlikle macera sevenlere tavsiye ediyorum... | ||
|
||
| mavi karanlık : vedat türkali bye bye türkçe |
||
|
||
| naomi kleın ---tel örgüler ve pencereler--- Jean-Christophe grange' ---Siyah kan--- Dan brown --- da vinci şifresi--- orta okuldayken okuduğum sofinin dünyası adlı kitapta çok güzeldi
|
||
|
||
| aslında sevdiğim demek ne kadar doğru olur bilmioyorum..unutamadığım en cok etkilendiğim kitap..3yıl önce falan okumultum.. ''mavi saclı kız''burcak cerezcioğlu..siteye katılan kardeşlerimiz mutlaka okusun.. | ||
|
||
aslında sevdiğim demek ne kadar doğru olur bilmioyorum..unutamadığım en cok etkilendiğim kitap..3yıl önce falan okumultum.. ''mavi saclı kız''burcak cerezcioğlu..siteye katılan kardeşlerimiz mutlaka okusun.. evet ya bu kitabı okudum çok etkileyici harika |
||
|
||
| can dündar doğan cüceloğlu ayşe kulin bu üçlüyü sürekli okurum tavsiye ederim | ||
|
||
| Yüzüklerin Efendisi, Çatı, Frankenstein, çöl akrebi, girdap, saklambac, şeytan, Virüs, Korku Evi, Kıskaç sadece bir kaçı... | ||
|
||
| can dündar- yükselen bir deniz reşat nuri güntekin- çalıkuşu turgut özakman-şu çılgın türkler aziz nesin- yaşar ne yaşar ne yaşamaz şu anda aklıma gelenlerden |
||
|
||
| bu aralar ömer hayyam'a fena sardım.okumanızı öneririm.yazarını bilmeyeler için (HAROLD LAMB-yıldızların efendisi hayyam) | ||
|
||
| Albert Camus -YABANCI Franz Kafka- DÖNÜŞÜM George Orwell- BİNDOKUZYÜZSEKSENDÖRT |
||
|
||
| reşat nuri güntekin-kızılcık dalları ahmet altan-aşk köpekliktir, en uzun gece kürşat başar-başucumda müzik carlene thompson-black for remembrence, share no secrets, if she should die benita brown-in love and friendship maeve binchy-yıldızlar ve yağmurlar ayşe kulin-gece sesleri bunlar unutamadığım ve çok etkilendiğim kitaplar,şuan zülfü livaneli-mutluluk kitabını okuyorum çok güzel bir kitap.onu da herkese tavsiye ederim... |
||
|
||
| harper lee bülbülü öldürmek ve volkan ertit odtü'den geliyorum ikisi de muhteşem kitaplar tavsiye ederim |
||
|
||
| melekler ve şeytanlar şiddetle tavsiye ederimm bide öldükleriyle kalmadılar ve anne kafamda bit var iyi kitaplar | ||
|
||
| beyaz müslümanların sırrı 1-2 ilgi çekici kitaplar... | ||