|
||
| Stephen King'in kitapları benim çok hoşuma gidiyor,tarzı ve hayal gücü gerçekten çok etkileyici,okumanızı tavsiye ederim... | ||
|
||
| anastacia kalyoncu-bana veda etme!.... kesinlikle herkes okumalıı mükemmel bir kitap.! | ||
|
||
| elif şafak baba ve piç.mükemmel bir edebiyatçı kurduğu cümlelere hayran kaldım.tavsiye ederim | ||
|
||
| stephen king çağrı |
||
|
||
| yüzüklerin efendisi tavsiye edebileceğim en mükemmel kitap..hele fantastik kitaplardan hoşlanıyorsanız mutlaka okuyun.. en son okuduğum fantastik kitap olan trudi kanavan-büyücüler loncası'nı da tavsiye ederim stephan king ve dan brownun kitapları da gayet sürükleyici tarih kitapları arasında da yavuz bahadıroğlu favorim,gerçekten okunmaya değer, oscar wilde-dorian gray'in portresi de güzel klasikler arasında... |
||
|
||
| kumral ada mavi tuna - buket uzuner ,adı aylin- ayse kulin , bedriye- ayşenur yazıcı | ||
|
||
| dan brown melekler ve şeytanlara başlıycam en kısa zamanda | ||
|
||
anastacia kalyoncu-bana veda etme!.... kesinlikle herkes okumalıı mükemmel bir kitap.! ben de o kitabı okumak istiorum akıcımı peki kitap |
||
|
||
| ben ozellıkle fantastık kıtaplardan hoslanan arkadaslara unutulmus dıyarlar serısı kara elf uclemesı,drizzt do'urden ın maceraları,buzyelı vadısı uclemesını onerırım.yazarı r.a.salvatore.ben okudum ve okumaya devam edıyorum.hayal gucunu kullanmayı sevenler ve bu dunyadan uzaklasıp baska bı aleme gocmek ısteyenler ıcın uygun bı kıtap.akıcı ve kesınlıkle sıradan degıller. | ||
|
||
| ben tam bir harry potter hastasıyımdır.tüm kitaplarını en az iki defa okudum.özelliklede zümrüdü anka yoldaşlığını 6 defa olumuşluğum var. | ||
|
||
| Irvin Yalom-niethcze ağladiğında dan brown-melekler ve şeytanlar maeve binchy-yalnız kadınlar sokağı |
||
|
||
| tabi ki yüzüklerin efendisi ve hobbit benim vazgeçilmezlerim ve diğer tolkien kitapları bi de dan brown un kitapları güzel bu kitapları ne zaman okusam hiç sıkılama tam aksine daha sa zevk alarak okurum...tavsiye ederim herkese... |
||
|
||
| soner yalçın : efendi 1-2, bay pipo ve teşkilatın iki silahşorü | ||
|
||
belki güleceksiniz ama ben en çok küçük prens i seviyorum hatta kitabın en sonunda ağlamıştım gülmeyin ama
|
||
|
||
| agatha christie nin tüm kitaplarını çok seviyorum.merak içinde kafa yordurarak okutturuyor tüm kitaplarını...ayrıca eroin ve küçüklüğümden kalma küçük kadınlar kitaplarını çok severek okumuştum... | ||