|
||
| metal fırtına1 2 güzel kitaplar | ||
|
||
gerçek______émile zola
|
||
|
||
| orhan kemalin tüm kitaplarını seviyorum.montaigne denemelerse bence muhtesem bir kitap. | ||
|
||
| *Atilla ilhan - Ayrılık Sevdaya Dahil ve Elde Var Hüzün |
||
|
||
| atılla ılhan-boyle bır sevmek oguz saygın-negatıf lımanlardan pozıtıf sulara |
||
|
||
| kürşat başar'ın bu aralar okuyup beğendiğim kitapları. | ||
|
||
| tüm agatha christie kitaplari. | ||
|
||
| deniz kurdu Jack London ben çok sevdim insanların vahsşi ve insan yanlarının çok güzel yansıtıldığı bir kitaptı. | ||
|
||
| Grange kitapları gayet güzeldir[Leyleklerin uçuşu Kızıl nehirler Kurtlar imparatorluğu(içlerinde en kötüsüdür,sevmem) Taş meclisi(en güzel romanı) Siyah kan] Eroin Güncesi-Kanat Güner Genç Werther'in Acıları-Goethe |
||
|
||
| ben hermann hesse'yi çok seviyorum ve genelde onun kitaplarını okuyorum.masallar,doğu yolculuğu,gertrud ve rosshalde yazarın sevdiğim kitaplarından bir kaçı... | ||
|
||
| christy brown-sol ayagım dean kontz_yanlıs hafıza (siddetle tavsiye ediorum) erdal oz_gulunun soldugu aksam susanna tamaro_yureginin goturdugu yere git |
||
|
||
| trevanian - sibumi,katya nın yazı ahmet telli - su çürüdü,saklı kalan,hüznün isyan olur,çocuksun sen herman hesse- sidarta,demian kosinski- boyalı kuş |
||
|
||
| Sofi'nin Dünyası.... Hayatımı etkileyen,okuduğum en güzel kitap........ |
||
|
||
| YAŞAR KEMAL: ortadirek, yer demir gök bakır, ölmezotu ORHAN KEMAL:bereketli topraklar üzerinde YILMAZ GÜNEY: boynu bükük öldüler DOSTOYEVSKİ: Karamazov kardeşler , Suç ve Ceza ,Yeraltından Notlar ORHAN PAMUK: benim adım kırmızı , Kara kitap, beyaz kale, KAR, İstanbul hatıralar ve Şehir, Babamın Bavulu HERMAN MELVİLLE: moby dick MİGUEL de UNAMUNO: SİS G.GARCIA MARQUEZ: Yüzyıllık Yalnızlık, Kırmızı Pazartesi P.COELHO: Simyacı CHARLES DİCKENS: Büyük Umutlar.... |
||
|
||
| Harry Potter serisi: J.K. Rowling Gülünün Solduğu Akşam: Erdal Öz Bir Çift Yürek: Marlo Morgan Darağacında 3 Fidan: Nihat Behram Motosiklet Günlükleri: Che Guevara Simyacı: Paulo Coelho |
||