|
||
| pop dinlemem ama kenan yaptımı güzel oluyo be | ||
|
||
| Eurovision da daha da güzel olmus ve Cakkidi adli sarkisi coooooooook güzel olmusssss harikaaaaaaa olmus | ||
|
||
| eskden hiç sevmezdim eski şarkılarının değerini şimdi anladm:)..bir de adam yaşlandıkça boyu mu kısaldı nedir daha bi tatlı sevmli fareck agucuk bugucuk bşi oldu:) Bugün pamuk kalbinden taşınıyorum.. |
||
|
||
| bence KENAN DOĞULU nun şarkıları güzel. | ||
|
||
| severim kenan'ı dinlerimde ama eurovisionda 1.lik haktı ilk3'te iş yoktu çünkü | ||
|
||
| ben sevmiyorum pek pop olduğundan olsa gerek | ||
|
||
bir de adam yaşlandıkça boyu mu kısaldı nedir daha bi tatlı sevmli fareck agucuk bugucuk bşi oldu:) Şeboyla yarışıyor onlar, ahaha
|
||
|
||
| çok gereksiz birisi olduğunu düşünüyorum | ||
|
||
| küçükken çok severdim kendilerini =)))) | ||
|
||
pop müziği genellikle sevmem ama kenan doğulunun hakkını vermek lazım pop müziği gerçekten kaliteki yapıyor diğer pop müzisyenlerinin onun gibi olması gerektiğini düşünüyorum..
|
||
|
||
| ya aslında tam pop yapmıyor kenan doğulu ama hakkını vererek yapıyor müziğini. | ||
|
||
| ya ben kenan doğuluyu bi türlü sevemedim cok batı hayranıymış gibi geliyor bana sanki bu şarkılarına da yansıyor.yanılıyor muyum??? | ||
|
||
| Kenan Doğulu'dan yeni klip "Aşk Kokusu" 2006 yılında yayınlanan "Festival" isimli albümü ile büyük beğeni toplayan Kenan Doğulu geçtiğimiz aylarda yayınladığı buçuklu albümlerinin devamı olan "7.5" isimli albümü ile dinleyicileri ile buluştu. "Çakkıdı", "Baş Harfi Ben", "Ara Beni Lütfen", "Aşk Kokusu" gibi birçok hit şarkısının yer aldığı "Festival" albümü turnesi kapsamında 26 şehirde konser veren sanatçı turne boyunca yaklaşık 1.500.000 kişiye seslendi. Sözü ve müziği Kenan Doğulu' ya düzenlemesi ise Ozan Doğulu'ya ait olan "Aşk Kokusu"nun videoklibi konser, turne, sahne arkası görüntülerinden oluşuyor. Tamamıyla kendi ekibinin görüntülerinden derlenen videoklipte sanatçı Antalya konseri sırasında yunuslar ile aynı havuzda yüzerken de izleyebileceğiz. Hit şarkıları, söz yazarı - besteci kimliği ve müzisyenliğinin yanısıra eğlenceli kimliği ve pozitif enerjisi ile de tanınan Kenan Doğulu'nun klibi "Aşk Kokusu'nun "7.5" albümünde bulunan versiyonuna Erim Özşen yönetmenliğinde çekildi. |
||
|
||
KENAN DOĞULU ismini bu sitede görmek KDFC üyesi olarak beni mutlu etti ![]() herhalde ki aranızda seven-sevmeyen olur bu tartışılmaz bir konu... ama şu da gerçek bir şey ki; Türkiye'de pop müziği denilince akla gelen ilk isimlerden, önemli ve kaliteli isimlerden biridir KENAN DOĞULU
|
||
|
||
bikaç ay önce uludağ üni. konseri vardı resmen bütün bursa kilitlendi. bende gidicektim ama uludağ üni. ni uzaktan bile göremedik aşırı kalabalıktı. bütün bursa o gece uludağ üni. çevresine toplanmıştı. keşke bende girebilseydim. güzel şarkıları var.
|
||