|
||
| ben sevmem Kenan Doğulu'yu.. | ||
|
||
| pop müzikten nefret ederim ama Türkiye'de pop yapan bi kaç kişiyi dinlerim; biri Kenan Doğulu'dur... biri Yalın'dır mesela =) ona da sonradan alıştım =) | ||
|
||
| ilk çıktığı zamanlarda, biz tatildeyken kaldığımız belde de halk konseri vermişti kendisi. "kurşun adres sormaz ki" diye bir şarkısı vardır ki ahh ahh... sesi bence çoğu popçuya göre kat ve kat güzel (: | ||
|
||
| kendi yetmezmiş gibi birde kuzenini piyasaya salmış,kubidik popçu...ilk hali hoştu güzeldi,sonradan şöhrete dayanamadı sapıttı. | ||
|
||
| son albümünde ki "ne senle ne de sensiz" harika bir parça bence... | ||
|
||
| neden sevildiğini bir türlü anlayamıyorum | ||
|
||
| "yakarı romayı da yakarım" çıkış parçasıydı galiba pek sevmiştim; hatta aklıma gelmişken indiriyim de bi dinliyim =) | ||
|
||
| Şuan kendisini pek sevmiyorum..Ama bir şarkısı vardı ''kurşun adres sormaz ki'' olması lazım arada dinlerim müziği çok hoşuma gidiyor.. | ||
|
||
ya aslında tam pop yapmıyor kenan doğulu ama hakkını vererek yapıyor müziğini. demi ya cok haklisin, ben kötü bulmuyorum kenan doguluyu
|
||
|
||
| yine de sen son sevdiğim uğruna sevgiler aşklar tükettiğim yine de sen tek bildiğim yollarına aşk tohumları serdiğim bu can buna hayran sevişine kurban alıştırmasaydın insafsız bu can sana hayran gülüşüne kurban şimdi vazgeçemem ben inan kurşun adres sormaz ki yaktın beni en derinden deprenlerde yine yüreğim yangınlar çaresiz dön gel yine sev beni sar sevgine sevgimi nefes gibi muhtacım sana yine de ben hep seninim ilk şarabı senin elinden içmişim yine de sen ille de sen senin ilacın bil ki bende sevgilim yine de ben hep seninim ilk şarabı senin elinden içmişim yine de sen ille de sen benim ilacım bil ki sende sevgilim günahın özü ise seni sevmek cezam cehennem olsun kursun adres sormaz ki gibi müthis bir sarkinin sahibi.. diger popcularla bir tutmuyorum onu cünkü daha kaliteli isler yapiyor bence onlara göre.. ayrica cok güclü ve güzel bir ses.. |
||
|
||
| kenan doğulu'yu severim..güzel şarkıları vardır...bence kaliteli bir müziği var... | ||
|
||
son albümünde ki "ne senle ne de sensiz" harika bir parça bence... bayıldım ben bu parçaya..nice rockçılara taş çıkaran bir müzik koymuş ortaya..sözleri desen ayrı güzellikte.. |
||
|
||
| Sevmiyorum kendisini .İnsanlara cok tepeden bakıyor bence. | ||
|
||
| bence güzel sarkılar yapıyor | ||
|
||
bence cok güzel sarkilari var kenan dogulunun ve cok güzel sesi var
|
||