|
||
| selam millet ben refhan tümer lisesinden büşra trend show 07festivaline mor ve öteside katılıyor yer: harbiye lütfi kırdar kongre ve sergi sarayı tarih: 7-8-9-10 aralık saat: kapı açılış perşembe:12:00 diger günler :11:00 kapı kapanış : 20:00 konserler: PERŞEMBE: dorian:15:00 ceza:16:30 vega:18:00 CUMA: pinhani:15:00 TEOMAN:17:00 CUMARTESİ: Hayko cepkin:15:30 Hande Yener:17:30 PAZAR: redd:15:30 mor ve ötesi:17:30 gösteriler: cover fest filanli BBI extrame show That one guy Bubles show imza günleri: ceza:perşembe vega: perşembe redd:pazar hayko cepkin:cumartesi dorian:pazar pinhani: cuma penguan ekibi Fenerbahçe,galataray,beşiktaş futbolcuları imzaları bilet fiyatları: hafta içi tek gün:10ytl hafta sonu tek gün:15ytl 4günlük kombine:25ytl ARKADAŞLAR SORULARINIZI ARAYIP(05374191437) VEYA SİTEDEN ÖZEL MESAJ ATARAK İLETEBİLİRSİNİZ.(mvo_bsk@hotmail.com) bilet satışlarını ben yapacağım gerekli adresler ve telefonlar verildi katılımlarınızı bekliyoruz.... |
||
|
||
gelmeyi inanki çok isterim büşracım,ve ne olursa olsun gelmeye çalışıcamda ![]() peki birşey sorabilirmiyim;bilet satışları yalnız kapıda mı olacak,yoksa verilen telefon numarasını arayarak yada bu verdiğin msn adresinden sana ulaşarak filan mı olacak?(kusura bakma,işin acemisiyiz biraz )şimdiden teşekkürler...
|
||
|
||
bu arada gelecek olan arkadaşlarla orada görüşürüz
|
||
|
||
| giderim yaa gidilmez mi de nasıl görüşçez ki?darısı gelemeyen arkadaşlarımın başına. | ||
|
||
ya bir aksilik olmazsa ben gidiyorum çok mutluyum oleyyyyyyyy
|
||
|
||
ayy umarım bende gelebilirim cok isterim gelmeyi..
|
||
|
||
ya bir aksilik olmazsa ben gidiyorum çok mutluyum oleyyyyyyyy ![]() pelin, izin çıktı mı bakim sana?
|
||
|
||
geliyorum bu konsere bee müthiş bi duygu..bu arada thecoderboy görüşürüz orda arkadaşım
|
||
|
||
tüm gelenler olarak orada görüşmeyi,biraraya gelemyi kararlaştırdık
|
||
|
||
| ankarada oturmanın zorluğu işte...morlar neredeyse istanbul da veriyor... | ||
|
||
ankarada oturmanın zorluğu işte...morlar neredeyse istanbul da veriyor... ankarada oturmanın zorluğu mu?bir de sen onu bize sor.büyük şehirlerde otumayan bir çok kişiden daha şanslısın.değerini bil..bu sene nerdeyse istanbul ve ankaranın dışına çıkmadılar gidecek olanlardan ise fotoğraf bekliyoruz.özellikle pelinden
|
||
|
||
| BİRŞEY SORMAK İSTİYORUM CUMARTESİ GÜNÜ GİDECEK BİRİSİ VAR MI? | ||
|
||
Ne olursa olsun bu Mor ve Ötesi konserine gidicem !! Ölsem bile, mezarımdan kalkıp gelicem !!
|
||
|
||
ya bende gelmek istiyorm ama konyada okuyorm:((((((((((((((( benim içinde izleyin ve eğlenin Merak etme senin için de eğleniriz. Ben gidiyorum, çok mutluyum !!
|
||
|
||
| çooook büyük bi ihtmal bende geliyorum.. sanırım.. galiba .. inşllah.. =))) | ||