|
||
| inşaallah aksilik olmassa orda olacagım. | ||
|
||
| Arkadaşlar ben de biletimi alacağım arkadaşımla geleceğim %99. Bakın benim şöyle bir fikrim var, freehand'e hazırlarız afişi mor ve ötesinin bir sembolü resmini koyarız. Sonra o pankartı print etmemiz lazım çünkü 1metreye 1 metre olursa daha etkili olur. Onu ben bir araştırayım, Freehandi kullanabiliyorum eğer matbaa işi de kesinleşirse grafiği ben tasarlarım.... Tanıdığı matbaacı olan varmı?? zaten 1,2 tane çıkartsa yeter.. | ||
|
||
| bu konsere gitmek istiyorum ama kısmet... bakacağız. inşallah | ||
|
||
Arkadaşlar ben de biletimi alacağım arkadaşımla geleceğim %99. Bakın benim şöyle bir fikrim var, freehand'e hazırlarız afişi mor ve ötesinin bir sembolü resmini koyarız. Sonra o pankartı print etmemiz lazım çünkü 1metreye 1 metre olursa daha etkili olur. Onu ben bir araştırayım, Freehandi kullanabiliyorum eğer matbaa işi de kesinleşirse grafiği ben tasarlarım.... Tanıdığı matbaacı olan varmı?? zaten 1,2 tane çıkartsa yeter.. iyi fikir ama matbağacı arkadaşların duyarlı olmasını bekliyoruz
|
||
|
||
| avrupa dönüşünde performans merak konusu yeni bir playlist ve mükemmel bir performans bekliyorum merakla bu merak beni lütfi kırdara kadar sürükleyecek gibi orda görüşürüz umarım | ||
|
||
![]() Yamaha ve Senkop Müzik desteğiyle, Doritos Cover Fest Liserarası Müzik Yarışması 1.Eleme Tarih: 26 Kasım Pazar Saat: 14.00-20.00 Yer: Studio Live Konuk Grup: Yüksek Sadakat 2.Eleme: Tarih: 3 Aralık Pazar Saat: 14.00-20.00 Yer: Studio Live Konuk Grup: Dorian ![]() Final: Trend Show Tarih: 10 Aralık Pazar Saat: 13.00-15.00 Yer: Ana sahne Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı Konuk Gruplar: Mor ve Ötesi, Redd, Can Şengün |
||
|
||
gelmeyi çok istiyorum o konsere ama off kesin bir sorun çıkacak ama o sorunları çıkarmamaya özen göstereceğim. birazdan sınava gireceğim iyi geçerse sınavım(sadece konsere gidebilmek için daha fazla çalışıtm)konsere gelmek için ailemin gözünde hak kazanırım
|
||
|
||
oleyyy babama söyledim ve bu hafta okul durumuma bakacak ve duruma göre konsere gönderecekmiş. mor ve ötesi için 5 kat fazla çalışırım değer onlar için. gelecek arkadaşlarla orada görüşürüz
|
||
|
||
oleyyy babama söyledim ve bu hafta okul durumuma bakacak ve duruma göre konsere gönderecekmiş. mor ve ötesi için 5 kat fazla çalışırım değer onlar için. gelecek arkadaşlarla orada görüşürüz ![]()
|
||
|
||
daha belli değil ama sanırım bende gelicem inşallah gelirimmmmm
|
||
|
||
| geliyorum kesin bu kez buluşmaya gelememiştim ama konserde umarım tanışma fırsatı buluruz gelenlerle | ||
|
||
geliyorum hatta bunun için dersanedeki sınavı ekiyorum!
|
||
|
||
oh valla ne güzel gidin siz.ama fotoğraf video falan isteriz.öyle boş gelmek yok.
|
||
|
||
| yarın oradayım arkadaşlar... | ||
|
||
| arkadaşlar biraraya geleceksek orda,nerde buluşcaz?bir önerisi olan varmı,yani herhangi bir standın önünde,ama hangi stand olsun? | ||