mor ve ötesi fan sitesi (Arşiv Ana sayfa) => Konser Sonrası Yorumlar

Konu: mor ve ötesi-lütfi kırdar konseri(mutlaka bir göz atın)

Sayfa: 1 2 [ 3 ]

charmed 10.12.2006 19:41:26
nereye yazıcağımı bilemedim hemen buraya yazim dedim Smiley
konser süperdi arkadaşlar..yarın uzun uzun yazarım ama şuan çok yorgunum yazamicam. en öndeydim ama bir tane foto çekebildim zıplamaktan başka bir şey yapamadım zaten. özet geçersek dünya yalan söylüyor ve büyük düşlerden şarkı çaldılar sadece bir de daha mutlu olamam. uyanla başladı bir derdim varla bitti. çok ayrıntıya girmiyorum uzun uzun anlatıcam ama çok komik bir şeyi söylemek istiyorum kerem ö. kış geliyorda hafiften göbek attı Grin Grin çok komik ve çok tatlıydı...dahası var şimdilik bu kadar...

10.12.2006 21:11:22
 Cry Cry biletleri aldığımız halde dersanede sınav olduğu için gidemedik Cry Cry ne şanssızım ben yaa Cry

cagico 10.12.2006 22:34:50
ya bir de sinir oldum eski şarkılarına üvey evlat muamelesi yaptılar resmen ya! ayıp valla! ne güzel şarkıları var oysa! :/ Sad

bgul666666 11.12.2006 13:11:45
birdaha trend showdaki konsere gitmem heralde..
evt morveotesi superdi canlı performansları ve bayagı izleyiciden keyif aldıklarını soylediler ama ben dinleyicilerden pek memnun olmadım acıkcası.. konser baslamadan once biara millet kafayı yedi resmen.. birbirlerini itmeler sagdan soldan onden arkadan.. hayatımdaki en kotu anlardan biriydi.. bir suru konsere gittim hiçbirinde bunu yasamadım.. umarım birdahada yasamam!!!
bu arada redd konserinden onceki yarışmada 1.olan galatasaray lisesini tebrik ederim gercekten iyidiler..

göste 11.12.2006 13:59:46
konser bir harikaydı
en öndeydim böle süperdi
o itme olayı benim çok işime yaradı o sırada en öne geçebildm!!
sağolsunlar

yuxexes 11.12.2006 15:51:59
peki biz gidemeyenler için fotoğraf ya da video çekebildiniz mi?

11.12.2006 16:42:33
bence bu konser diğerlerinin yanında çok sırdandı ya bi kere eski şarkılardan hiç yok mekan çok küçük tavan alçak tek artı yönü ses iyi çıktı inledi gerisi yalan sıcaktan öldük mayıştık önlerde bir ara herkes yerdeydi yaa terbiyesizlik de oldu aslında abi milleti yerler düşürcek kadar niye çullandı millet birbirini üstüne bide konser arasında ki şişki dj mal ismail yk dan allah belanı versini yolluyorum insanları bunaltı mvö sahneye çıkacak bir saat var adam son 10 dakika şarkı çalıyor kopartcam sizi diyor orda biz öldük sıkıntıdan bide tam redd konseriden uyuma pozisyonuna geldim bir darbe geldi başıma bir baktım ki redd solisti su veriyor sözde millete kafamda patladı feleğim şaştı ya bi anda bide o su benim hakkımdı gökten su bekliyorduk nasıl geldi allahım yaa
ama iyi eğlendik yusufa burdan sevgiler sony standının en rezil elemanı insan orda bari 7 1 gibi bir skorlar maç kaybeder mi yaa üstümüzden tır geçti sanki konserde aslında ortam kopmaya baya bi müsaitti

dünya selam söylüyor 11.12.2006 17:06:16
ya aslında konserden önceki saçmalık bi bakıma işime yaradı öne geçtim ama sonra sıcaktan bayılıyodum neredeyse. arkalara geçtim rahatladım.dediğim gibiTarkan abinin yanına gittim Smiley ordan daha güzel gözüküyordu herşey gözüküyordu valla ön taraftaki izdiham da gözlerönündeydi.elimde olsa hepinizi oraya çağırıdım. Cheesy ama arkadaşlar orda ben siteden 2 kişi ile konuştum sadece yani belli bi yer belirleseydik tanışmamız daha kolay olmazmıydı? ya birde siz çekim yaptınız mı? ben çekemedim fazla  Undecided

cagico 11.12.2006 17:10:57
bende bol miktarda burak abi resmi var.ama siteye nasıl koycağmı bilmiyorum! :/

dünya selam söylüyor 11.12.2006 17:59:26
yeni aklıma geldi, yeni klip küçük sevgilim'e geliyormuş ;)belki biliyorsunuzdur ama söylemek istedim harun abi dün öyle dedi Cheesy
- "biliyordursunuz" ne demek allah aşkına? atlı mı kovaliyor, yavaş yavaş yazın yanlış yapmayin.. rica ediyorum...

dünya selam söylüyor 11.12.2006 20:14:08
ya özürdilerim heyecanlıyım biran önce konserde olanları gelemeyen arkadaşlara aktarmak istemiştim yanlışlıkla olmuştur bende böyle hatalar yapmamaya her zaman özen gösteririm ama yani olmuş  Undecided kusura bakmayın...

Leo11 15.12.2006 20:28:59
Etkinlik hoştu güzeldi kombine alıp 4 gün eğlendik de mor ve ötesi konserindeki amaçsız arkadaşların hareketleri hoş değildi..Zaten aşırı kalabalık ve sıcak bir pogacı gençlik sahne alınca tam oldu ama tabi ben bunlara rağmen eğlendim mi eğlendm,15-16 şarkılık güzel bi performans vardı darısı bi daha ki konsere..Wink

han2kap 06.01.2007 22:47:22
tüm konserler gibi bu da muhteşemdi!!en öndeydim -yine her zaman olduğu gibi  Smiley-
burağın karşısında...her ne kadar eski albümlerden söylemeseler de çok mutlu oldum.yalnız şarkıyı duymak isterdim ama olsun bee  Smiley

06.01.2007 23:06:56
bence bu konser diğerlerinin yanında çok sırdandı ya bi kere eski şarkılardan hiç yok mekan çok küçük tavan alçak tek artı yönü ses iyi çıktı inledi gerisi yalan sıcaktan öldük mayıştık önlerde bir ara herkes yerdeydi yaa terbiyesizlik de oldu aslında abi milleti yerler düşürcek kadar niye çullandı millet birbirini üstüne bide konser arasında ki şişki dj mal ismail yk dan allah belanı versini yolluyorum insanları bunaltı mvö sahneye çıkacak bir saat var adam son 10 dakika şarkı çalıyor kopartcam sizi diyor orda biz öldük sıkıntıdan bide tam redd konseriden uyuma pozisyonuna geldim bir darbe geldi başıma bir baktım ki redd solisti su veriyor sözde millete kafamda patladı feleğim şaştı ya bi anda bide o su benim hakkımdı gökten su bekliyorduk nasıl geldi allahım yaa
ama iyi eğlendik yusufa burdan sevgiler sony standının en rezil elemanı insan orda bari 7 1 gibi bir skorlar maç kaybeder mi yaa üstümüzden tır geçti sanki konserde aslında ortam kopmaya baya bi müsaitti
tavan o kadar alcaktıkı bisikletle sov yapan adam kafasını ısıklara vurdu ışık kırıldı allahtan adama bırsey olmadı Grin sıcak olayını hıc hatırlatma zaten sana ve bana su alacam dıye cıktım taa onlerden sonra su bulamadım ... bı baktım yerde bır su gezınıyor ıcı de dolu , hemen ıctım ama sana getırmeyı unuttum  Grin itme olayına gelırsek orda ben kendımı gercekten zor tuttum ama en sonunda coook sınırlendım o hışımla bır ıttım bayagı kısı dustu orda, yazık oldu sonradan uzuldum acıkcası..sonra konserde tanıstıgmız 6-7 kısılık lıselı grup kızların ustune dusmesın dıye tutmaktan , susuzluktan, itis kakıstan dolayı o sınırle konserden bıraz erken cıktım cıkarken de bayagı kısıye carptım onlara da ayıp oldu  Grin dj  ıcın tek soleyebılecegım adam ısını bılıyor 1 saatlık zaman dılımınde 10 dakıkalık sarkıyla yatıstırdı mılletı  Roll Eyes (ben bole dj ın ... )
sony stand olayına hıc gırme ogrenınce gelcem yenıden  Grin o şut vurma oyununada uyuz oldum, hala benı nasıl gecebıldıgını anlamıs degılım , herhalde bozukluk vardı  Grin

Sayfa: 1 2 [ 3 ]