|
||
| hepsini bir aksilik olmazsa kaydetmeye çalışacağım |
||
|
||
| hadi işalla bekliyoruz. on stage yine süperdi şimdi izledim | ||
|
||
| bütün konseri kaydettim ayıp olmaz mı klibiyle sizlere linklerini veririm | ||
|
||
bütün konseri kaydettim ayıp olmaz mı klibiyle sizlere linklerini veririm ayıp olmaz mı daha gösterime girmediki ben mi yanlış anladım kiya hemen koysan tabi elindne ne kadar çabuk gelirse seni sıkıştırmadan konser çok güzeldi bayıldım tekrar tekrar izlemek istiyorum da |
||
|
||
| 14 şarkı söylediler hepsini tek tek koyacağım tabiki sabırlı olursanız.hepsini uygun pozisyona getirip upload etmem 1 hafta alabilir. her bir şarkının boyutu aşağı yukarı 100 mb,djital tv kartı çekimi yaptım toplamda 1.4gb aynı zamanda mp3 formatlarıyla birlikte bir album yapacağım istediğiniz gibi mp3 çalarınızda vs dinleyebilirsiniz. tracklist Kış Geliyor Cambaz Büyük Düşler Bazen Ayıp Olmaz Mı Şirket Aşk İçinde Yalnız Şarkı Bir Derdim Var Az Çok Sevda Çiçeği Bir Re Darbe |
||
|
||
ama bazen'i söylemişlermiydi kaçırmadıysam hatırlamıyorumda
|
||
|
||
| bazeni söylemediler yani tv de çıkmadı ben kaçırmadan izledim | ||
|
||
| mtvde verilenleri sırasıyla yazıyım: 1.hayat 2.ayıp olmaz mı 3.şirket 4.aşk içinde 5.yalnız şarkı 6.bir derdim var 7.az çok 8.re 9.darbe 10.sevda çiçeği 11.kış geliyor 12.cambaz 13.büyük düşler Bir ve bazen'i vermediler o zaman sadece.. |
||
|
||
| gece yi de vermediler | ||
|
||
| Bir'i verdiler hatta "zaman yok kucağında"derken başka bişey söyledi | ||
|
||
| ilk gösterimde bir i yayınlamışlardı... | ||
|
||
| bazen yazmışım yanlışlıkla hayat olacak | ||
|
||
evet tam 14 şarkı söylediler çok güzeldi.
|
||
|
||
Bir'i verdiler hatta "zaman yok kucağında"derken başka bişey söyledi yalan yok kucağında mı demişti öle bişiler hatırlıyorum
|
||
|
||
| arkadaşlar videolar değilde ses kayıtları var bende foruma ekledim |
||