|
||
mvö'nin bir sürü canlı performansını dinledim ama bunda sanki harun değil de sesi ona benzeyen başka biri söylüyo ![]() neden öyle geldi anlamadım........
|
||
|
||
sağol ama biz cambazın sesi yok demiştik yukarıda ![]() yukarıdaki yorumları okumadım bilmiyorum afedersiniz ya... |
||
|
||
yalnız şarkıyı upload edebilir misiniz indirmek için yaa ![]()
|
||
|
||
yalnız şarkıyı upload edebilir misiniz indirmek için yaa ![]() ![]() yalnız şarkı ve şirket i upload ettim. bu konunun ilk mesajını okursan indirebilirsin |
||
|
||
youtube'a düşmüş hepsi ve daha önceki sayfalarda var zaten iyi de youtube da en fazla 6 tane var.az çok u falan indirdim ama görüntü çok kötü.keşke daha önceden haberim olsa da kaydetseydim konseri. |
||
|
||
| sesler çok bozuk gibi çalıyo bende yaa. | ||
|
||
| winrar şifresi nedir acaba bilen var mı? | ||
|
||
| evet winrar şifresi nedir indirdim ama açamadım dosyayı | ||
|
||
| ben kış geliyor, bir, darbe ve sevda çiçeğini indirdim ama şifre istiyor ve www.morveotesifan.com şifresini kabul etmiyor:S ne yapmalıyım? *Lütfen yorumlarınızı yazarken kısaltma yapmayınız. |
||
|
||
ben kış geliyor, bir, darbe ve sevda çiçeğini indirdim ama şifre istio ve www.morveotesifan.com şifresini kabul etmiyo:S ne yapmalıyım? şifre orda gördüğün gibi morveotesifan.com şeklinde olacak. www.morveotesifan.com şeklinde değil. kopyala yapıştır yapıp alabilirsin yine olmazsa. |
||
|
||
| tamam ya çok teşşekür ederim ona dikkat etmemişim sağol tekrar.. | ||
|
||
| Çok güzel görüntü kalitesi falan teşekkürler | ||
|
||
youtube de izleyebildim ses kalitesi harika ama görüntü biraz bozuk... yine de çok güzel ![]() mvö nün akustik konserleri daha fazla olsa keşke... |
||
|
||
şarkılar nasıl indiriliyor yardımcı olabilen biri var mı?
|
||
|
||
| winrar olarak indirmeye çalışıyorum kaç seferdir ama yarıda kesiliyor. benim bağlantımda mı sorun var anlayamadım tam. birde arkadaşlar şifreye morveotesifan.com yazın bence öyle olabilir belki. meren arkadaşımız gelirsede o söyler artık şifreyi | ||