|
||
| nu-metal pek sevmem ama linkin park başka... | ||
|
||
| sevdigim bi grup ama beni yeni albümleri "minutes to midnight" pek etkilemedi. | ||
|
||
| What I've Done... klip harika olmuş... çok çok seviyorum... |
||
|
||
ben linkin parkı hiç sevmem.... türü nu-metal... bana göre nu-metal metal müziğini mahvetmekten başka birşey değildir... çoğu hip-hop cı metalcilerden nefret eder ama o nefret edenlerin çoğuda nu-metal müzik dinler işte bunu anlamıyorum... buna linkin park ta dahil... linkin park bir zamanlar nu metalciydi. şimdiki albümüne bakarsan göreceğin ilk şey kendini geliştiren bir grup. ki sana övmeyeceğim bence kendin dinlemelisin. özellikle given up what i've done ve no more sorrow![]() |
||
|
||
Dream Hafta Sonu'nda, Linkin Park var.Sevenlere duyrulur
|
||
|
||
2-3 şarkısı hariç sevmem nu-pop yapan insanlar metalle alakası bile olmayan bir müzik....türküm nu metali çilekeş bin basar bunlara
|
||
|
||
Minutes To Midnight Çıktı! ![]() Linkin Park ın ÇOK uuzun zamandır beklenen albümü Minutes To Midnight bugün tüm dünyada satışa sunuldu!. MTM Şarkı sözleri ve çevirileri için tıklayınız. MTM Siparişi için tıklayınız. ![]() MTM Kitapçığını görmek için tıklayınız. Linkin Park Astoria Konser görüntülerini izlemek için tıklayınız. Albümün internete sızması - Mike Shinoda tüm linkin park fanlarına ithafen; albümün internete sızışını yeni öğrenip buraya bir şeyler yazmak gerektiğini düşündük.bu olay bir yandan bizi sevindirirken öte yandan hayal kırıklığı yaşamamıza sebep oldu.işte sebebi; fanlarınızla eserinizi - ki eseriniz 15 ay üzerinde çalışınca sizden bir parça olur - paylaşmak kadar güzel bir şey olamaz.o osere bazen kendinizden bir şey verirsiniz, bazen onun hakkında heyecanlanır, bazen onun için sevinir, ya da tartışırsınız.bu da o eseri eser yapan şeydir. bu yüzden albümü dinlemeniz güzel, umarız her saniyesini anlayarak ve hissederek dinlersiniz.Yazının devamını okumak için tıklayınız. Joe hahn neden arka planda ? İşte cevabı.Kendi ağzından. Joe Hahn'ın geçtiğimiz günlerde LPA ile yaptığı röportajda bu albümdeki pasifliği bir spekülasyon konusu olmuştu. Sanırım birçoğumuz eski Mr.Hahn'ı göremiyoruz / göremeyeceğiz bu albümde. Ancak tüm bunlara açıklık getirmenin gerektiği düşünülmüş olmalı ki, Joe ve Mike bunun hakkında bir şeyler söyleme zorunluluğu hissettiler.Röportajı okumak için tıklayınız. Rob ile MTM röportajı Linkin Park'ın davulcusu Rob grubun sound'ının neden değiştiğini anlattı. Geçen yıl internette gülünç bir manşet ortaya çıktı.''LP Nu-Metal sound'unun tamamen değişeceğini söylüyor''diye.Rob bize herşeyi anlattı.Röportajı okumak için tıklayınız. Joe'nun tasarladığı oyuncaklar ![]() ![]() Linkin Park Resim Galerisi 5.000 resimden oluşan LP Resim Galeri'sini ziyaret etmek için tıklayınız. |
||
|
||
| şahsen hastası olduğum ve gerçekten çok iyi müzik yapan bi grup bence... www.lpturkiye.com bekleriz
|
||
|
||
bence linkin park çok iyi bir grup eski şarkılarından özellikle a place for my head süper bir şarkı
|
||
|
||
çok iyiler gerçekten müziğin hakkını veriyorlar..In the end i çok seviyorumm
|
||
|
||
Bence de çok iyi bir grup.Rock ve nu-metal kültürünün çok iyi bir sentezinden yaralanıyorlar Biraz kitap gibi konuştum ama son albümlerini fazla beğenmedim klip süper
|
||
|
||
| yha yhaaa linkin varyaaa ben ölüom yhaa cooookkk sevıom adamları hele chesterrrrrrr OFF ALLAhım cok cokk tatlı harun dan sora en sevdiim şarkıcı | ||
|
||
| bazı şarkıları manyak |
||
|
||
| iki farklı tarzı çok güzel birleştirebilen harika bir grup | ||
|
||
| Linkin Park Tube!! Artık LP videolarının tamamını tek bir siteden izleyebileceksiniz.Linkin Park Tube hizmete girmiştir.: ).LP'nin alt yazılı klipleri,özel videoları vs. www.linkinparktube.com ![]() Yeni klip ''Bleed it out'' a ! Minutes To Midnight'ın 2.klibi ''Bleed it Out '' adlı şarkıya çekilecek.Klibi ''What i've Done'' adlı şarkıda olduğu gibi Joe Hahn yönetecek. MTM ABD'de 1 Milyon Sattı RIAA'nın verdiği bilgilere göre MTM ABD'de 4 haftada 1 milyon satma baaşrısını elde etti.Ayrıca tüm dünyaya toplamda 3.3 milyon kopya dağıtıldı. Linkin Park Teen Choice Awards'da Aday Gösterildi What I've Done şarkısı "En iyi rock şarkısı" dalında aday gösterildi. Ödüller 8 Ağustos günü yapılacak törenle verilecek. Transformers Soundtrack Albümü Çıktı! ŞARKI LİSTESİ 1. Linkin Park/What I've Done 2. Smashing Pumpkins/Doomsday Clock 3. Disturbed/This Moment 4. Goo Goo Dolls/Before It's Too Late (Sam and Mikaela's Theme) 5. The Used/Pretty Handsome Awkward 6. HIM/Passion's Killing Floor 7. Taking Back Sunday/What's It Feel Like To Be A Ghost? (Not in Film) 8. Styles Of Beyond featuring Mike Shinoda/Second To None 9. Armor For Sleep/End Of The World (Not in Film) 10. Idiot Pilot/Retina And The Sky (Not in Film) 11. Julien-K/Technical Difficulties 12. Mutemath/Transformers Theme (Not in Film) Linkin Park Her Zaman İlk Sırada Yer Alıyor Chester Bennington’ın yan projesi Dead By Sunrise şimdilik çalışmalarına ara verdi ve Chester Linkin Park’la turneye çıkmaya hazırlanıyor. Birkaç yıldır bu projenin devam ettiğini belirten Bennington, ne olursa olsun Linkin Park’ın her zaman daha önce geldiğini söylüyor “Tüm enerjimi Dead By Sunrise için harcıyordum son zamanlarda. Stüdyoda devamlı yeni şeyler kaydediyorduk. Sonra Linkin Park albümü devreye girdi ve Dead By Sunrise’a ara vermek zorunda kaldım. Çünkü Linkin Park her zaman ilk sırada yer alıyor benim için. Önce Linkin Park turnesi bitsin, sonra hemen Dead By Sunrise’ın albüm kayıtlarına başlayacağız.” diye konuştu Chester Bennington. Yeni Albüm mü Geliyor? Bu yıl başka bir LP albümü mü? Belki... AOL.com & Billboard.com'da belirtildiği gibi, bu yıl bir Linkin Park albümü çıkabilir.Remix albüm mü olur, Greatest Hits mi olur, MTM B-sides mı olur, bu bilinmiyor. Ayrıca Yahoo.com, BEN SALAĞIN TEKİYİM.com, & ArtistDirect.com da "Compilations Boxed and Sets" olarak listelendi. BEN SALAĞIN TEKİYİM.com da albüm çıkış tarihi Eylül 18 olarak belirtildi. Dünyadan Minutes to Midnight Eleştirileri. Ultimate Guitar,IGN.com,Rolling Stone,In The News ve The Daily Aztec eleştirilerinin çevirilerini okumak için tıklayınız. Live Earth Videoları! Live Earth konserlerinin Tokyo ayağına katılan LP'nin canlı performanslarını izlemek için tıklayınız. Meraklısına Kaynak: www.lpturkiye.com |
||