|
||
Yeni Klip Bleed It Out!!![]() Linkin Park'ın yeni klibi yayına girdi. http://www.linkinparktube.com/onarcade/file.php?f=285 adresinden izleyebilirsiniz.. Projekt Revolution Eleştirileri. 4 Adet Projekt Revolution Eleştirisi okumak için http://forum.lpturkiye.com/showthread.php?tid=3720 Linkin Park resim çalışmaları turda satışta Linkin Park grubunun üyeleri artistik yeteneklerini yeni bir kitapta sergiliyor. Chester Bennington, Mike Shinoda ve Joseph Hahn sınırlı baskı için çalışmalara katkıda bulundu, 50 sayfalık "Revolution Unseen: The Hidden Art of Projekt Revolution"a fanları Projekt Revolution turunda ulaşabilir. My Chemical Romance'tan Gerard Way ve Ray Toro da kitaba katkıda bulundu. Bennington, o ve grup arkadaşlarının kitabın çevreye zararı olmamasını sağlamayı amaçladıklarını açıkladı. "Tüm kayıtlarımız ve üretilen tüm kağıtlar geri dönüşümle tekrar kazanılmış. Mürekkeplerimiz bile, herşeyimiz gibi, çevreye dost, kirlenmeyi olabildiği kadar azaltmaya çalışıyoruz." Kitaptan sağlanılan kazanç, yıkımların verdiği zararı karşılamak için yapılan "Music For Relief"e gidicek. Meraklısına Kaynak: www.lpturkiye.com |
||
|
||
| ben ilk arkadaş sayesinde dinlemeye başlamıştım...valla en sevdğim ikinci grup diyebilirim...şarkıların melodileri kadar sözleri de çok güzelll...favorim FAİNT... chester a hayranımm..adam bi çok kere gırtlak ameliyatı geçirmiş ve hala o sesi çıkarabiliyoo..süper bişiiiii....mike tabi ayrı bi konu.. ![]() |
||
|
||
| linkin park süper bi grup.with u,crawling,numb,somewhere ı belong,easier to run.süper parcalar.kimse what ı have done beğenmio ama benim hoşuma gitti.her ne kadar tarzları değişmeye uğramış olsada. | ||
|
||
linkin park süper bi grup.with u,crawling,numb,somewhere ı belong,easier to run.süper parcalar.kimse what ı have done beğenmio ama benim hoşuma gitti.her ne kadar tarzları değişmeye uğramış olsada. ya bence tarzlarını değiştirmiceklerdi..sonuçta binlerce kişi onları öyle seviyorrr(bendeee)
|
||
|
||
linkin park süper bi grup.with u,crawling,numb,somewhere ı belong,easier to run.süper parcalar.kimse what ı have done beğenmio ama benim hoşuma gitti.her ne kadar tarzları değişmeye uğramış olsada. ya bence tarzlarını değiştirmiceklerdi..sonuçta binlerce kişi onları öyle seviyorrr(bendeee)tarzlarının aşırı bi değişime uğradığını söyeleyemiycem ama evt ben de beğenmedim yeni şarkılarını..eskiden daha iyiyidiler |
||
|
||
linkin park süper bi grup.with u,crawling,numb,somewhere ı belong,easier to run.süper parcalar.kimse what ı have done beğenmio ama benim hoşuma gitti.her ne kadar tarzları değişmeye uğramış olsada. ya bence tarzlarını değiştirmiceklerdi..sonuçta binlerce kişi onları öyle seviyorrr(bendeee) |
||
|
||
| valla onu bunu bilmem. minutes to midnight albumu 10 numara. bütün şarkılar bomba. mükemmel ötesi yaa.bayadır sadece LP 2007 albumunu dinliyorum. | ||
|
||
| şarkıları çok güzel. konser performanslarında ritm gitar atan elemanın sesi daha güzel solistten bence | ||
|
||
| hayatın başka bir boyutunda yaşıyor insan onları dinleyince , rüyadaymış gibi... piyasaymış , özentiymiş cartmış curtmuş muhabbeti yapan insanların mesajlarını okuyup gülmek çok keyifli ayrıca... |
||
|
||
| bende sevmezdim ama arkadaşım 2 - 3 şarkısını dinletti, hoşuma gitti. yani bazı şarkıları güzel. | ||
|
||
| linkin park arkadaşım sayesinde tanıdım süper bi grup ya son klibi harikaa | ||
|
||
| çok sıkı grup walla bn baya beğeniyorumm | ||
|
||
| İyice saçmalamaya başladılar.Şansa bleed it out o izledim.Bırakın metal müziği nu metalden de eser kalmamış. | ||
|
||
| what ı 've done süper ..klibi de öyle...ama albüm biraz yetersiz bence | ||
|
||
| bnce linkin park mürhiş bir grup tarz değiştirmiş oLsaLAr biLe yinede şarkıLArındaki o güseLLik haLA duruyo.... çok iyiLer.. | ||