|
||
Linkin Park'ı keşke daha önceden farketseydim nasıl dinlememişim bu grubu neyse hiç farketmemek vardı dinlemeyenler dinlesin kesin
|
||
|
||
Linkin Park'ın Yeni Klibi! Shadow Of The Day!![]() |
||
|
||
Linkin Park solisti Chester Bennington Avustralya'daki konserleri sırasında sahnede kolunu kırdı. Hafta boyunca Avustralya'da konser veren Linkin Park'ın solisti Chester Bennington, henüz 4 şarkı söylemişken sahnede düştü ve kolunu kırdı. Bennington çektiği acıya rağmen konsere devam etti. Gitarist Mike Shinoba resmi internet sitelerinde yazdığı mesajda: "Evet, Chester Melbourne konserinde kolunu kırdı. 4 şarkıda kolunun kırılmasına rağmen, konsere devam ettik. Herkese "geçmiş olsun" mesajları için teşekkür ederiz. Ertelenen herhangi bir konserimiz yok, kimse merak etmesin." diyerek hayranlarını biraz da olsa rahatlattı. |
||
|
||
ben ilk arkadaş sayesinde dinlemeye başlamıştım...valla en sevdğim ikinci grup diyebilirim...şarkıların melodileri kadar sözleri de çok güzelll...favorim FAİNT... o arkadaş ben oluyorumm:Dchester a hayranımm..adam bi çok kere gırtlak ameliyatı geçirmiş ve hala o sesi çıkarabiliyoo..süper bişiiiii....mike tabi ayrı bi konu.. ![]() kız kankim seni burda bulacağım hiç aklıma gelmezdi:P . ben de LP hastasıyım(MVÖ ye de hastayım tabi,ilk göz ağrım)..bütün gün bıkmadan dinliyorum.. yeni albümde tarzları değişmiş olsa da bece kötü olmamış..coşmak istiyorsan Hybrid Theory-Meteora, bunalım veya slov takılacaksan da Minutes to Midnight ı dinliceksin işte..daha ne olsun.. |
||
|
||
Crawling Şarkısıyla Kanıma Giren bir grup.Cester Virüs gibi bişey .Mike pek sevmem hafiften rap söylüyor ama 2 si beraber olunca KOP'uyom
|
||
|
||
| mtv müzik ödüllerinde en iyi grup olma başarısını gösterdiler. | ||
|
||
| Nu-METAL in en iyi temsilcileri bence.. | ||
|
||
| fazlasıyla çok iyi grup. | ||
|
||
| Numb şarkısı beni anlatıyor=) | ||
|
||
| a place for my head şarkısını çok seviyorum ayrıca severim linkin park ı | ||
|
||
a place for my head şarkısını çok seviyorum ayrıca severim linkin park ı Evet süper şarkı...Klavyecileri harika!! Vokal gibi=)=) Son albümü ile rekor kırdılar=) Dinlenmeye değer.. |
||
|
||
|
||
Linkin Park'ı keşke daha önceden farketseydim nasıl dinlememişim bu grubu neyse hiç farketmemek vardı ben de öyle malesef ama şu an dinliyorum ya o bana yeter!iyi ki dinliyorum!harikalar. dinlemeyenler dinlesin kesin
|
||
|
||
| yaa aslında gerçekten iyiler. ama tarzları daha çok rap a kaçıyor yaa. dinliyorum o rap kısımları basladımı degiştiriyorum yaa. | ||
|
||
| What I've Done'ın üstüne tanımam. | ||