|
||
| en iyi piyasa grup denilebilir. şarkıları fena değil ama abartılcak bi grup da değil | ||
|
||
| her yerde derim,hep derim LP = One Step Closer |
||
|
||
son albümlerinden sadece 1 şarkısını beğendim bu yılın en kötü Grubu hayal kırıklığı kanımca
|
||
|
||
feci lp fanıyım ![]() albümleri şarkıları konserleri elemanları yani herşeyiyle hayran kalınılası bir grup |
||
|
||
| linkin park işinde çok iyi ve tarzlarınıda çok begeniyorum ilk zamanların bu yana tüm albümleriii bir çok parçası ezberim yanii o derece | ||
|
||
| gerçektende tarzları muhteşem kıt ingilizceme çok şey kattılar
|
||
|
||
| chester cok tatli:) onun disinda müzikleride okuyor | ||
|
||
bilmiorum yaa son albümleri beklediğim kadar olmasa da seviorum bu grubuuu
|
||
|
||
| bu grubun varlığına inanmıyorum. şarkıları gerçek olamayacak kadar güzel. ayrıca grubun aldığı eleştiriler her daim komiktir, neşe kaynağıdır... |
||
|
||
bu grubun varlığına inanmıyorum. şarkıları gerçek olamayacak kadar güzel. bence de zararsız bir grup ayrıca grubun aldığı eleştiriler her daim komiktir, neşe kaynağıdır... ama son zamanlardan beri hiç bir haber yok gibi görünüyor
|
||
|
||
bende linkin parkı biraz severim.ama anlamadıgım nakarattan sonra ara muzigin girmemesi.yani muzik sozle baslıyo sozle bitiyo.hic aralara bi solo sıgdırmamıslar evet önceleri öyleydi fakat minutes to midnight ı dinlersen diğerlerine nazaran sololar daha fazla bu albümde little things give you away, in pieces gibi şarkılarda döktürmüşler resmen
|
||
|
||
| Nu-Metal in babaları....Süperler...Hiç sıkılmadan dinlerim.. | ||
|
||
Nu-Metal in babaları....Süperler...Hiç sıkılmadan dinlerim.. aynen hiç sıkılmadan dinlerim ![]() son albümde müthiş (= |
||
|
||
seviyorum ama öyle aşırı abartılcak bir sevgi değil..aklıma estikçe dinliyorum ![]() hoş müzik yapıyorlar.. |
||
|
||
| Hayal kırıklığı falan demişsiniz ama adamlar Yılın Hiti ni yaptılar.. Minutes To Midnight albümü 623,000 sattı haberiniz yok sanırım !.. |
||